Filip Hasa.
Foto: Maxim Thore/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Bekräftat: Nyckelbacken lämnar Almtuna

ANNONS
Efter två säsonger i Almtuna lämnar Filip Hasa Uppsalaklubben.
Det bekräftar den 20-årige backen för Upsala Nya Tidning.
– Jag kan bekräfta att jag inte blir kvar i Almtuna, säger han till tidningen.

Filip Hasa spelar inte i Almtuna nästa säsong.

För Upsala Nya Tidning bekräftar den 20-årige backen att han kommer att lämna klubben.

– Jag kan bekräfta att jag inte blir kvar i Almtuna, säger han till tidningen.

Hasa, som är född i Uppsala och har Enköping som moderklubb, kom till Almtuna från Frölundas juniorverksamhet inför säsongen 2019/20. På 51 matcher noterades 20-åringen för 16 poäng (6+10) under den nyss avslutade säsongen för Almtuna.

– Det har varit extremt bra år i Almtuna för mig. Det känns faktiskt sådär att lämna, men jag valde att ta ett steg och gå vidare. Jag har mycket att tacka Almtuna för, jag har haft så roligt i klubben.

I mitten av mars kunde Sportexpressen avslöja att Hasa skrivit på ett flerårskontrakt med Modo, något som dock inte bekräftats av Ö-viksklubben ännu.


TV: Drömvärvningar till SHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL