Martin Gudmundsson blir inte kvar i Almtuna.
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Tränaren lämnar HA-klubben: ”Nya utmaningar”

ANNONS

Martin Gudmundsson lämnar Almtuna. 
Den 33-årige tränaren säger sig vara redo för att gå vidare med sin karriär. 
– Jag känner att det är dags att ta sig an nya utmaningar i min karriär som ishockeytränare, säger han till klubbens hemsida. 

Efter flera säsonger i Almtunas förening står det nu klart att tränaren Martin Gudmundsson lämnar klubben. 

Han kommer inte att vara kvar i Uppsala till nästa säsong. 

– Efter lång och trogen tjänst som spelare 2006-2010 samt ledare från 2011 på ungdom/junior samt de senaste 3,5 åren på A-laget så känner jag att det är dags att ta sig an nya utmaningar i min karriär som ishockeytränare, säger Gudmundsson till klubbens hemsida och fortsätter:
– Jag är evigt tacksam för att klubben har hjälpt mig efter min karriär som hockeyspelare och vågat släppa fram mig i dom olika leden som tränare och till slut fått chansen att leda A-laget fram till idag.

33-åringen lyckades rädda Almtuna från kvalspel den här säsongen och hyllas för sitt arbete. 

– Martin har gjort ett fantastiskt jobb i Almtuna, säger klubbchefen Robert Lif och fortsätter:
– Han är mycket ambitiös och kunnig. Han kommer sannolikt att ha en framgångsrik tränarkarriär framför sig. Vi önskar honom all lycka i hans framtida utmaningar.

Vad Gudmundssons nästa tränarjobb blir är i nuläget okänt. 

Den här artikeln handlar om: