Victor Olofsson och Mathew Barzal är två av de största namnen som ska ha nya kontrakt.
Foto: Bildbyrån
NHL

LISTA: 15 unga NHL-stjärnor med utgående kontrakt

Sommaren 2019 var det flera stora NHL-stjärnor som stod utan kontrakt långt in på lågsäsongen och det började diskuteras om offer sheets fram och tillbaka. Den kommande sommaren kan vi hamna i en liknande situation och Hockeysverige.se plockar här fram en lista på 15 spelare som kan bli RFA:s sommaren 2020. 

Mikko RantanenMitchell MarnerSebastian AhoPatrik LaineBrayden PointBrock Boeser

Sommaren 2019 var det ovanligt många storstjärnor som länge gick utan kontrakt och där en lösning verkade hopplös under perioder. 

Den kommande sommaren finns det flera spelare, om än inte lika stora stjärnor, som kan bli RFA:s till sommaren och hamna i en liknande situation. 

Innan en spelare har blivit 27 år gammal eller spelat i NHL i minst sju år räknas den som restricted free agent. Det innebär att klubben som hade rättigheterna till spelaren den senaste säsongen fortsätter att ha det. Efter 27 års ålder, eller sju spelade NHL-säsonger, kan spelaren bli unrestricted free agent. Spelaren har då möjlighet att kliva ut på öppna marknaden när det kontraktet löpt ut och ta emot anbud från alla klubbar i ligan.

Här är 15 stjärnor som riskerar att bli restricted free agents till sommaren 2020:

Mathew Barzal, New York Islanders

Helt klart det allra största namnet på den här listan. 22-åriga Barzal har tagit NHL med storm sedan han anslöt till ligan 2017. Centerstjärnan vann Calder Trophy som Årets Rookie 2018 då han stod för 85 poäng på 82 matcher, senast en rookie nådde liknande höjder var 2006/07 när Jevgenij Malkin också stod för 85 poäng som rookie. Även den här säsongen ligger Barzal nära en poäng per match i snitt och han har tagit över som den stora stjärnan i Islanders efter att John Tavares lämnade. Räkna med att Barzal kommer få en saftig lön när det nya kontraktet skrivs. 

Victor Olofsson, Buffalo Sabres

Den svenske skyttekungen har verkligen inte behövt någon acklimatiseringsperiod i NHL. Han har börjat leverera mål på löpande band direkt. Olofsson kan bli väldigt värdefull för Sabres för flera år framöver om han verkligen blir Jack Eichels vapendragare som han har visat att han kan vara. Duon kan komma att etablera ett powerplay som är fruktat i hela ligan, likt Washington Capitals gjort under det senaste decenniet. Olofsson lär kunna få bra betalt av Sabres när det nya avtalet ska kritas för med sina 34 pinnar på 37 matcher är svensken uppe och nosar på oerhört starka rookiesiffror och borde garanterat vara ett av tre namn som nomineras till Calder Trophy. 

Matt Murray, Pittsburgh Penguins

Frågan är vilken nivå Murray håller egentligen. I sina två första säsonger som NHL-målvakt ledde han Pittsburgh Penguins till dubbla Stanley Cup-triumfer och ansågs vara ett så stort framtidslöfte att klubben offrade stjärnmålvakten Marc-André Fleury. Efter det har Murray inte riktigt lyckats bära Penguins på samma sätt. Den här säsongen har han bara 89,2 i räddningsprocent vilken inte är godkänt för en förstemålvakt i NHL. Hur påverkar detta hans kontraktsförhandlingar med Penguins?

Anthony Mantha, Detroit Red Wings

25-årige Mantha är talangen som aldrig riktigt nådde upp till sin potential, fram till nu (?). Målskyttet har han alltid haft men den här säsongen har kanadensaren börjat förbättra sitt helhetsspel samt att han nu levererar mer regelbundet. Har haft lite skadeproblem den här säsongen men snittar strax under en poäng per match i NHL:s sämsta lag. Tänk vad han skulle kunna åstadkomma i en bättre omgivning. 

Dylan Strome, Chicago Blackhawks

22-åringen fick det aldrig att funka i Arizona men oj vilken utveckling han har haft i Chicago! Innan trejden under förra säsongen hade Strome gjort 16 poäng på 48 matcher – i Blackhawks har talangen stått för 75 poäng på 91 matcher. Han börjar nu visa upp varför han draftades som trea totalt 2015 samt var Kanadas största stjärna i JVM 2017. 

Anthony Duclair, Ottawa Senators

Ännu en spelare som verkligen har lyft den här säsongen. Duclair gjorde succé i sin första säsong i Arizona Coyotes men lyckades aldrig återupprepa det. Nu har han dock slagit igenom på allvar. Hans bästa säsong målmässigt var 2015/16 då han sköt 20 matcher på 81 matcher. I Ottawa har han redan skjutit 21 mål – på bara 37 matcher. Han har därmed gjort lika många mål som storstjärnor som Connor McDavidNathan MacKinnon och Sebastian Aho. Hur länge kan han hålla i målsuccén?

André Burakovsky, Colorado Avalanche

Den 24-årige skåningen har nästan nått upp till sin poängskörd från i fjol – men i år har han spelat 40 färre matcher. Hans 24 pinnar på 33 matcher gör att han har ett otroligt starkt poängsnitt och om han fortsätter på liknande stil kommer han att krossa sitt personliga rekord. Burakovsky kan förmodligen bli den topp sex-forward som han spåddes bli han när draftades för flera år sedan. 

Sam Reinhart, Buffalo Sabres

Det är faktiskt sjukt att tänka att Sam Reinhart gick tvåa i draften 2014, bakom Aaron Ekblad men framför storstjärnor som Leon DraisaitlWilliam Nylander och David Pastrnak. De senaste två åren har Reinhart dock visat den stjärna han kan vara. Med 30 poäng på 27 matcher den här säsongen är han en av Buffalos bästa spelare och känslan är att han fortfarande har mycket att ge, frågan är hur mycket Buffalo har råd att betala. 

Ryan Strome, New York Rangers

Den äldsta brodern Strome draftades tidigt men hade svårt att leverera i både New York Islanders och Edmonton Oilers. Den här säsongen har produktionen dock exploderat för 26-åringen. Hans 29 poäng på 34 matcher är näst bäst i Rangers, endast Artemij Panarin har gjort fler poäng. Frågan är bara om Strome är en "one season wonder" eller om han kan fortsätta leverera framöver. 

Tyler Bertuzzi, Detroit Red Wings

Efter att ha harvat omkring nere i AHL under flera säsonger har Bertuzzi nu klivit upp och blivit en drivande del av Detroits offensiv. Kanadensaren leder Red Wings interna poängliga och kan bli en av de främsta spelarna i klubben om han fortsätter att leverera på liknande sätt. Vore, likt Mantha, väldigt spännande att se 25-åringen i en bättre omgivning. 

Mikhail Sergatjev, Tampa Bay Lightning

Den storväxte ryssen har gått väldigt bra sedan han kom in i NHL. Poängproduktionen har minskat per säsong men spelet generellt talar om en mycket större mognad än hans ålder, 21, visar. Backen kan vara dominant i vissa matcher och styra med sitt tvåvägsspel. Därför går det att tänka sig att han har tjänat ihop till ett stort kontrakt men frågan är egentligen hur mycket Tampa kommer ha råd att betala då klubben redan nu har det tajt mot löneutrymmet. 

Pierre-Luc Dubois, Columbus Blue Jackets

Den 21-årige kanadensaren har gått från klarhet till klarhet varje säsong i NHL och har även imponerat när han har rest till VM för att representera Kanada. I sin rookiesäsong gjorde han 48 poäng. förra året 61 och den här säsongen har han gjort 25 pinnar på 36 matcher vilket visserligen ger ett sämre poängsnitt än i fjol men då är även Columbus kraftigt försvagat. Dubois borde kunna få bra betalt av Columbus då laget har bra löneutrymme. 

Kevin Labanc, San Jose Sharks

Efter att ha haft en mer undangömd roll i Sharks under ett par säsonger har Labanc klivit ut ur skuggan de två senaste åren och blivit ett starkt offensivt vapen för San Jose. Forwarden, som valdes i sjätte rundan 2014, stod för 56 poäng i fjol och har nu en fast roll som en topp sex-forward i Sharks. 

Max Domi, Montreal Canadiens

24-årige Domi stod för en succésäsong i fjol med 72 poäng på 82 matcher vilket var klart bäst i Montreal. Den här säsongen har han inte lyckats producera i samma takt men han är fortfarande en väldigt viktig del av Canadiens offensiv och borde kunna få ett stort kontrakt av klubben. 

Jake DeBrusk, Boston Bruins

23-åringens målsuccé i fjol gör att han förmodligen kommer att kunna föra starka argument i kontraktsförhandlingarna med Boston. En skicklig tvåvägsspelare men som har varit lite skadedrabbad. Om han kan fortsätta att hitta nät så kan han bli en värdefull del av Boston, om de har råd med att förlänga med talangen. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 26 januari
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL
fredag 03 februari
19:00 Modo - Luleå SDHL
19:00 Västervik - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Kristianstad Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten