Evan McGrath
Nyheter

Lade av - nu gör allsvenska poängkungen comeback

ANNONS

Evan McGrath är inte klar med karriären igen. Nu är han klar för spel i den kanadensiska ligan Allan Cup Hockey.

Evan McGrath gjorde 43, 36 och 50 poäng under sina tre första säsonger i Sverige och vann allsvenskans poängliga i Oskarshamns tröja 2013. Sen började karriären gå utför. Han floppade både i Frölunda i SHL och i sin återkomst till Västerås i allsvenskan. Sedan dess har han spelat i Schweiz, Tyskland, Österrike och Storbritannien.

Efter att inte ha förlängt sitt kontrakt med Sheffield Steelers meddelade McGrath att han lade av med hockeyn, tidigare under året. Men nu gör han comeback. 33-åringen kliver in i Brantford Blast i den Ontariobaserade ligan Allan Cup Hockey (ACH). 

Där blir han lagkompis med ett helt bräde av andra svenskbekantingar: Chris Campoli, Josh SoaresTim Kennedy, Rob Hisey, och Justin Donati.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL