Erik Nyström.
Västerviks IK

UPPGIFTER: Poängspelaren kan bli näste spelare att lämna Pantern

ANNONS

IK Panterns uppgift att ställa ett allsvenskt lag på benen nästa säsong blir allt svårare. Nu uppges Erik Nyström vara nära Västervik.
– Vi följer Panterns situation och Erik är en forward som verkligen skulle kunna vara intressant, säger sportchef Emil Georgsson till Vimmerby Tidning.

IK Pantern behöver få in flera miljoner för att klara elitlicensen till kommande säsong. Samtidigt har en mängd av lagets spelare lämnat klubben och skrivit på för andra lag och coachen/sportchefen Viktor Stråhle uppges hamna i Frölunda.

Näste man som kan lämna klubben är Erik Nyström. Han ska, enligt uppgifter till Vimmerby Tidning, vara intressant för den allsvenska konkurrenten Västervik.
– Inga kommentarer just nu mer än att vi följer Panterns situation och Erik är en forward som verkligen skulle kunna vara intressant, säger sportchef Emil Georgsson till tidningen.

23 POÄNG

Nyström är en erkänt skicklig poängmakare i HockeyAllsvenskan och gjorde 23 poäng den gångna säsongen. Med det slutade han fyra i den interna poängbörsen. Säsongen 15/16 gjorde han hela 37 poäng, även då i Panterntröjan. Totalt har han 115 poäng på 211 matcher i andradivisionen.

Nyström har även gjort matcher i SHL, KHL och Liiga.

Den här artikeln handlar om: