Robin Figren
SHL

Åtta spelare lämnar HV71

ANNONS

Efter kvartsfinaluttåget mot Färjestad lämnar åtta spelare 2017 års mästarklubb HV71.
– Naturligtvis tråkigt när man skiljs åt från väldigt bra killar som alltid gjort sitt bästa för HV71, säger sportchef Johan Hult.

Det är  Sebastian Wännström, Kristofer Berglund, Anton Bengtsson, Robin Figren, Isac Brännström, Martin FehervaryFelix Sandström och Mikko Lehtonen som går vidare i sina karriärer på annat håll. Fehervary är klar för spel i Washingtons organisation och Felix Sandström kommer fortsätta sin karriär på samma sätt, fast i Philadelphia. Lehtonen är redan presenterad av Jokerit i KHL.

De övriga fem spelarna är i nuläget inte presenterade av någon ny klubb.
– Naturligtvis tråkigt när man skiljs åt från väldigt bra killar som alltid gjort sitt bästa för HV71. Några av dem hade vi också gärna sett en fortsättning på i HV-tröjan men så blir det tyvärr inte och vi skickar med alla ett stort lycka till i sina fortsatta hockeyäventyr, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

HV har två målvakter, fyra backar och tio forwards på kontrakt till kommande säsong, i nuläget.
– Nu har vi ett antal platser lediga och hoppas kunna presentera det första nyförvärvet inom kort, säger Hult.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL