Lucas Sandström riktar kritik mot disciplinnämnden efter sin långa avstängning.
Nyheter

Almtunaforwarden kritisk mot långa avstängningen: ”Kontakten är obefintlig”

ANNONS

Han stängdes av i elva matcher efter att ha knuffat en linjedomare. Nu tar Lucas Sandström till orda på Twitter där han kritiserar avstängningen. 
– Kontakten är obefintlig så det är självklart att jag står upp för min sak, skriver han i inlägget. 

Tidigare under eftermiddagen meddelade disciplinnämnden att Lucas Sandström stängs av i elva matcher för att ha knuffat en domare. Detta innebär att han kommer att missa resten av säsongen.

28-åringen går nu ut på Twitter och riktar kritik mot disciplinnämndens dom.
”Uppgiven och besviken, för det första handlar det här inte om att jag skyller ifrån mig. Jag är inte dummare än att jag skulle ta mitt straff om jag nu knuffade omkull linjeman. Kontakten är obefintlig så det är självklart att jag står upp för min sak, någon gång måste rätt vara rätt.”, skriver Sandström på Twitter.

Situationen kan ses nedan:

Sandström fick matchstraff för händelsen och stängs nu av ytterligare. Det är inte första gången han stängs av den här säsongen. Han har tidigare missat tre träningsmatcher och tre seriematcher för avstängningar. Sedan 2014 har han missat totalt 37 matcher.

Annars har 28-åringen varit en producerande spelare. Hans 11 mål och 28 poäng på 43 matcher är tredje bäst i Almtuna den här säsongen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL