William Wennström.
Tingsryds AIF

Sent segermål fällde avgörandet – Troja spräckte Tingsryds nolla

ANNONS

Efter fyra raka försäsongsvinster fick Tingsryd ge med sig hemma i Nelson Garden Arena. Gästande rivalen Troja-Ljungby vann med 4–2 efter att William Wennström skjutit segermålet två minuter före slutet.

Tingsryd har imponerat med eftertryck under försäsongen. Segrar mot SHL-lagen Rögle och Karlskrona följdes upp av en turneringsseger i Skövde Cup förra helgen, där både Bik Karlskoga och Skövde besegrades.

Men på fredagen tog segersviten slut. Inför drygt 1 000 åskådare hemma i Nelson Garden Arena föll man med 2–4 mot allsvenska nykomlingen Troja-Ljungby. Klockan stod på 18.59 i den tredje perioden när backen William Wennström sköt sitt andra mål i matchen och avgjorde tillställningen. Trojas övriga mål gjordes av David Rundqvist och Tor Immo. Elias Edström noterades för två assist.

Tingsryd inledde annars matchen starkt och hade en 2–0-ledning i första perioden. Detta sedan Jacob Dahlström och Mikael Frycklund svarat för varsitt mål.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL