Dennis Svensson.
SHL

Stark säsong med Pantern i fjol – nu får han chansen i CHL

ANNONS

Dennis Svensson var ett av IK Panterns utropstecken förra säsongen. Nu får han chansen att visa upp sig i Champions Hockey League med Malmö Redhawks, rapporterar Sydsvenskan.

– Det ska bli kul att se honom. Vi har tittat på honom och tycker att han är intressant. Vi skickar samtidigt signaler till Panternspelarna – om de gör det bra kan de få chansen hos oss, säger Patrik Sylvegård, sportchef och vd i Malmö Redhawks, till tidningen.

Dennis Svensson, 24, gjorde 14 mål och 27 poäng på 52 allsvenska matcher i fjol. Detta efter att ha tagit klivet upp i Pantern från Kristianstad i Hockeyettan. Nu kommer han att få chansen i Malmös bägge matcher mot KalPa i Finland i morgon och mot Stavanger i Norge på lördag.
– Dennis var en av de bättre förra säsongen i Pantern och skötte sig bra i träningsmatchen mot oss. Dessutom har Erik Forssell problem och klev av senast. Bättre att vi sparar ”Forre”, säger Sylvegård till Sydsvenskan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL