161015 Karlskronas Alexander Viklund fick ett slag i ansiktet under ishockeymatchen i SHL mellan Karlskrona och SkellefteŒ den 15 oktober 2016 i Karlskrona. Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRN / COP 170 …
Västerviks IK

UPPGIFTER: Västervik förstärker laget med SHL-forward

ANNONS

Västervik överraskade alla den gångna säsongen. Klubben slutade trea i grundserien av Hockeyallsvenskan och var sen bara ett mål ifrån att ta sig vidare i kvalet till SHL. Sedan dess har klubben tappat en del av sina tongivande spelare. Nu ser det dock ut som att klubben är nära att förstärka med en forward från SHL. Enligt vimmerbytidning är klubben nämligen nära att kontraktera Alexander Viklund från Karlskrona.
— Det är en spelare vi gärna ser i vårt lag. Han är på vår radar, i övrigt kan jag inte kommentera det just nu, säger Västerviks sportchef Tomas Lind till tidningen.

Alexander Viklund kom till Karlskrona när klubben fortfarande spelade i Hockeyallsvenskan. När klubben sedan tog klivet upp i SHL följde Viklund med. Totalt har han gjort över 200 matcher i KHK och över 200 matcher i Hockeyallsvenskan genom sin karriär.
— Allt jag kan säga i dagsläget är att Västervik absolut är ett alternativ, kommenterar han själv ryktet.

Den här artikeln handlar om: