Sebastian Erixon.
SHL

Skriver nytt kontrakt med Färjestad: ”Har en stor uppsida”

ANNONS

Färjestad förlänger kontraktet med Sebastian Erixon, som värvades till klubben från Växjö 2015.
– Vi vill ju hitta spelare som känner sig hemma i laget och i staden och som förstår det här med leverans och resultat. Det viktiga i ett lag är centrallinjen och där har backarna en stor del i det. Jag tycker att Sebastian har en stor uppsida och vi hoppas att han kan fortsätta utvecklas, säger sportchefen Håkan Loob i ett pressmeddelande.

Erixon har skrivit på för två nya säsonger i klubben och har svarat för två assist på 21 matcher den pågående säsongen efter att ha gjort 15 poäng (4+11) på 50 matcher under sin första säsong i klubben.
– Alla vet vad Färjestad står för. Man får bra utveckling i en bra miljö, det är upp till en själv att ta vara på den möjligheten. Det är en bra stad som är lätt att trivas i, bra fans, bra….ja, det är massor av positiva saker med att bo och verka i Karlstad. Det ska bli kul och insprirerande att få spela för Färjestad BK i två år till, säger Erixon själv.

Den 27-årige backen har tidigare spelat SHL-hockey för Timrå och Växjö och hunnit med en säsong i Nordamerika där han tillhörde Vancouvers och Anaheims organisationer under en skadefylld säsong som aldrig innebar några NHL-matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL