Luleå vann efter stark vändning mot Modo Hockey J18

Bortalaget Modo Hockey J18 ledde matchen mot Luleå, men i andra perioden fick Luleå rejäl utdelning. Laget gjorde tre raka mål, och Modo Hockey J18 orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 5-2 (0-1, 3-0, 2-1) i matchen i J18 Nationell norra herr.

Modo Hockey J18 tog ledningen efter sju minuters spel, genom Douglas Robert på pass av Kalle Byström. Luleå gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 0-1 till ledning med 3-1. Efter 1.00 i tredje perioden ökade Luleå på till 4-1 genom Linus Funck.

Modo Hockey J18 reducerade dock till 4-2 genom Rasmus Lindström Calland när bara en minut återstod att spela, och gjorde matchen spännande in i slutet.

Luleå kunde dock avgöra till 5-2 med 24 sekunder kvar av matchen genom William Morin.