David Chudy fixade segern för Boden i matchen mot Clemensnäs

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Bodens David Chudy i matchen mellan Boden och Clemensnäs i J18 Region norr herr. David Chudy stod för hela fyra mål i matchen som Boden vann på hemmaplan med 6-5 (0-3, 2-1, 3-1, 1-0) efter förlängning.

David Chudy slog till 3.50 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 6-5-mål.

Clemensnäs spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-4 genom två mål av Erland Mandalh, ett mål av Felix Bergström och ett mål av Alexander Backman. Boden förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Även i tredje perioden var det Boden som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

I förlängningen tog det 3.50 innan Boden också avgjorde till 6-5. Matchvinnare för hemmalaget blev David Chudy, framspelad av Dominik Nagy och Oliver Korbas.

Axel Häggström gjorde ett mål för Boden och spelade dessutom fram till två mål. Erland Mandalh stod för tre poäng, varav två mål och Filip Jonsson hade tre assists för Clemensnäs.

Det här var Bodens fjärde uddamålsseger den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Boden på nionde plats och Clemensnäs på tionde plats.

I nästa match, lördag 2 december, har Boden Modo Hockey J18 borta i Bjästa Ishall 16.00, medan Clemensnäs spelar hemma mot Östersund 15.00.