Tranås fina svit håller i sig efter 3-0 mot Borlänge

Det går fortsatt bra för Tranås i hockeyettan västra. På söndagen mötte laget Borlänge i Borlänge Ishall och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Borlänge blev 3-0 (0-0, 2-0, 1-0).

Borlänges tränare Stefan Gustafsson tyckte så här om matchen:

– Förlust mot ett bra Tranås. Svåraste laget så långt kan jag tycka att möta. Bra målvaktsspel ger oss ändå chansen att göra match av de in i de sista men lyckas inte offensivt idag.

Den första perioden slutade mållös. Tranås startade andra perioden bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Petter Eklöf och George Diaco. Till slut kom också 0-3 genom Oscar Gustafsson som ökade Tranås ledning efter 12.10 i tredje perioden. 0-3-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Borlänge är kvar på nionde plats, och Tranås stannar på andra plats, i tabellen.

På söndag 5 november 16.00 spelar Borlänge borta mot Dalen, och Tranås borta mot Falu IF.