Malmös segerrad fortsätter efter 7-2 mot Vita Hästen

Malmö är svårslaget i J18 Region syd herr. Mot Vita Hästen borta i Himmelstalundshallen på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 7-2 (0-1, 3-1, 4-0) och har nu fem segrar i rad.

Vita Hästen tog ledningen efter 17.44, genom Noah Kolsbo på pass av Luka Nikolic. Malmö vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3 i andra perioden inom bara 4.07.

Vita Hästen reducerade dock till 2-3 genom Mio Svanberg med 1.50 kvar att spela av perioden. I tredje perioden var Malmö starkast och gick från 2-3 till 2-7 genom två mål av Adrien Bartovic och två mål av Kalle Hemström och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 51 sekunder kvar att spela.

Adrien Bartovic gjorde två mål för Malmö och två assist och Kalle Hemström gjorde tre mål för.

I tabellen innebär det här att Malmö nu ligger på femte plats. Vita Hästen är på tionde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är torsdag 2 november. Då möter Vita Hästen Kungälv i Oasen 19.40. Malmö tar sig an HV 71 hemma 19.00.