Nacka vände underläge och vann

Nacka låg under inför sista perioden i bortamatchen i J18 Region öst herr mot Lidingö. Men laget vände underläget, och vann, med 5-2 (0-1, 0-1, 5-0) i söndagens match i Exakt Arena.

Lidingö tog ledningen efter 18 minuters spel, genom Vinston Byström Höhn framspelad av Simon Wristel. Efter 4.04 i andra perioden gjorde Lidingö 2-0 genom Lucas Shaw.

Nacka reducerade dock till 2-1 genom Olle Sjöstedt efter 20.22 av perioden. Nacka gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 2-1 till ledning med 2-5. Ellerts 2-5-mål kom med 57 sekunder kvar av matchen. Därmed tog laget en säker seger.

Nackas Alexander Dani hade fyra assists.

Det här betyder att Nacka ligger på tionde plats i tabellen, och Lidingö är på tolfte och sista plats.

Söndag 5 november spelar Lidingö hemma mot Täby 13.30 och Nacka mot Huddinge hemma 18.30 i Nacka Ishall.