Förlängningsseger för Washington mot Detroit

Matchen mellan hemmalaget Washington och gästande Detroit i NHL var lika efter full tid. Först i förlängningen kunde hemmalaget avgöra till 4-3 (0-0, 1-2, 2-1, 1-0). Dylan Strome blev matchhjälte för Washington med sitt mål i förlängningen.

Med det tog hemmalaget Washington en skön revansch, eftersom Detroit vann senaste mötet lagen emellan med hela 8-3.

Segern var Washingtons sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden blev mållös. Det var först 2.09 in i andra perioden som Washington tog ledningen genom Nic Dowd framspelad av Nick Jensen.

Efter 4.53 i andra perioden slog Alex DeBrincat till, framspelad av Jeff Petry och J.T. Compher och kvitterade för Detroit.

David Perron gjorde dessutom 1-2 efter 19.17 på pass av J.T. Compher och Dylan Larkin.

Washingtons Connor McMichael gjorde 2-2 efter 20.35 framspelad av T.J. Oshie och Martin Fehervary.

Efter 4.49 i tredje perioden gjorde Washington 3-2 genom Dylan Strome.

Efter 14.41 av matchen kunde Patrick Kane kvittera till 3-3 för Detroit. I förlängningen tog det 1.55 innan Washington avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Dylan Strome.

Det här var Washingtons 18:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Detroits 16:e uddamålsförlust.

Det här betyder att Washington är kvar på fjärde plats, och Detroit stannar på femte plats, i tabellen.