TV: William Nylanders poängsvit fortsätter

William Nylander har spelat åtta matcher den här säsongen och har ännu inte lämnat isen poänglös. Svensken stod för ett nytt mål i natt när Toronto förlorade med 3-2 mot Nashville.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan!

Toronto och William Nylander ligger i kontraktsförhandlingar just nu. Och svensken gör allt för att visa att han är värd att fortsätta satsa på.

I natt blev han den fjärde spelaren i klubbens historia att inleda säsongen med en åtta matcher lång poängsvit. Det efter att ha skjutit 1-0 till Toronto i den första perioden.

– Jag tycker att vi har gjort en bra serie av matcher och etablerat hur vi vill spela på vår road trip. Vi tar det med oss hem, säger den svenske stjärnan till NHL.com.

Det blev dock ingen ny seger för Toronto. Den tidigare Maple Leafs-spelaren Ryan O'Reilly kvitterade matchen två gånger om, båda målen på assist från Filip Forsberg. Roman Josi avgjorde sedan på övertiden.

Mark Giordano stod för Torontos andra mål i matchen.

För Maple Leafs blev det då tre vinster och två förluster på den långa bortaturnén. William Nylander har nu gjort tolv poäng på åtta matcher.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: