TV: Mika Zibanejad sköt sitt första mål för säsongen

Mika Zibanejad fick vänta åtta omgångar, men i natt kom säsongens första fullträff. Stjärnan nätade i Rangers 4-3-seger mot Vancouver.
– Det har varit frustrerande med chanserna som har funnits där, säger 30-åringen till NHL.com.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan!

Två av våra största NHL-stjärnor i Mika Zibanejad och Elias Pettersson drabbade samman under natten. Då visade Zibanejad att gammal är äldst och snodde showen från sin yngre landsman.

Redan i den första perioden assisterade 30-åringen Artemij Panarin till 1-0. Vancouver kvitterade sedan till 1-1 via J.T. Miller i den andra perioden, på assist från Elias Pettersson.

Efter att Tyler Myers sköt 2-1 till Vancouver i den tredje perioden kom då Mika Zibanejad igång ordentligt. Först passade han fram Adam Fox till 2-2, innan han själv satte dit 3-2 med mindre än sju minuter kvar. Det var alltså säsongens första mål för stjärnan, som hade 39 fullträffar förra säsongen.

– Jag kommer inte ljuga. Det har varit frustrerande med chanserna som har funnits där, och med hur nära det har varit. Men det är mycket lättare att hantera det när laget vinner, säger svensken.

Något segermål blev det dock inte eftersom Carson Soucy kvitterade och tog matchen till övertid. Där skönt K'Andre Miller hem segern till New York. Det var Rangers sjätte seger på åtta matcher.