Timrå J20 förlorade mot Linköping HC
Montage
J20 Nationell

Linköping vände – med tre raka mål i andra perioden

ANNONS

Hemmalaget Timrå J20 hade ledningen efter en period i matchen mot Linköping. Men Linköping öste på rejält i andra perioden där laget gjorde tre raka mål. Till slut blev det hela 1-3 (1-0, 0-3, 0-0) i matchen i J20 Nationell forts herr.

Timrå J20 tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Dennis Värmhed. Linköping gjorde dock tre raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-3. Linköpings mål gjordes av Arvid Westlin, Alvin Munther och Adam Aunes Johansson. I tredje perioden höll Linköping i sin 3-1-ledning och vann.

Linköping ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Timrå J20 är på tionde plats.

Söndag 10 mars 15.30 spelar Timrå J20 borta mot SSK J20. Linköping möter Oskarshamn hemma i Stångebro Ishall lördag 9 mars 12.00.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL