Minnesota Wild förlorade mot Los Angeles Kings
Arkivbild

Pierre-Luc Dubois gjorde två mål för Los Angeles i segern mot Minnesota

Los Angeles vann mötet med Minnesota borta med 7-3 (4-2, 0-0, 3-1) på fredagen i NHL.

Los Angeles var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-4.

Andra perioden blev mållös. 10.15 in i tredje perioden slog Trevor Moore till framspelad av Arthur Kaliyev och Andreas Englund och ökade ledningen för Los Angeles.

14.32 in i perioden nätade Minnesotas Joel Eriksson Ek framspelad av Marcus Johansson och Pat Maroon och reducerade för Minnesota. Men mer än så orkade Minnesota inte med.

Efter 17.41 nätade Adrian Kempe på pass av Matt Roy och ökade ledningen för Los Angeles.

Laget punkterade matchen med ett 3-7-mål med 1.08 kvar att spela genom Blake Lizotte assisterad av Mikey Anderson. 3-7-målet blev matchens sista.

För hemmalaget betyder resultatet fjärde plats i tabellen. Los Angeles är på andra plats.

Söndag 22 oktober möter Minnesota Columbus hemma 02.00 och Los Angeles möter Boston hemma 04.30.