Foto: USA Today Sports / Bildbyrån
Nyhet

Jordan Staal stannar i Carolina – i fyra år till

ANNONS

Carolinas kapten Jordan Staal har elva säsonger i klubben bakom sig. Nu ser det också ut att bli en fortsättning. Enligt samstämmiga uppgifter från flera insiders har 34-åringen skrivit på ett nytt fyraårs-kontrakt med Hurricanes.

Jordan Staal kom till Carolina för elva år sedan. Där har centern sedan dess blivit kvar och vuxit ut till lagets självklara kapten. Även om produktionen har sjunkit något är 34-åringen fortfarande en nyckelspelare för Carolina.

Nu har ikonen också skrivit på ett nytt kontrakt, enligt flera trovärdiga källor.

Enligt TSN:s Chris Johnston handlar det om ett fyra år långt kontrakt med en årlig lön på strax under tre miljoner dollar per säsong.

Jordan Staal fyller 35 år strax innan nästa säsong börjar. Sedan tidigare har den gänglige centern vunnit Stanley Cup med Pittsburgh Penguins. Under karriären har det blivit 1 173 NHL-matcher och över 600 poäng. 


TV: Förstarundan av NHL-draften 2021

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL