Bildbyrån
AHL

Nils Höglander nätade gånger två inatt

Nils Höglander levererade två mål inatt för sitt Abbotsfords Canucks i AHL. Svensken banade vägen för laget genom att sätta matchens två första mål i 4-0-segern över Toronto Marlies.

22-årige Nils Höglander fortsätter att vara en offensiv kraft i AHL. I natt stod den tekniske forwarden för en delikatess när han dundrade in matchens första mål. Se målet här nedan:

Med mindre än fem minuter kvar av den tredje perioden och en uddamåls-ledning var Höglander kvick att avfyra pucken från mitt i slottet. Genom en välplacerad puck mellan benen på Toronto Marlies målvakt blev matchen stängd.

Vancouver Canucks farmarlag, Abbotsford, fick in ytterligare två puckar i mål innan matchen var avgjord. Resultatet blev således 4-0 och två poäng för Höglander.

Nils Höglander är en spelare med västerbottniska Malå IF som moderklubb. Han har hunnit med en hel del tid i NHL de senaste tre säsongerna, varav 25 matcher denna säsong. Utöver sina matcher i NHL har han gjort 14 matcher i Canucks farmarlag och stått för 9 poäng i både NHL och AHL den här säsongen.

TV: Så slutar streckstriderna