Björn Jonason.
Foto: Bildbyrån
Hockeyettan

TV: Hockeyettans fyra största trotjänare

ANNONS
De är alla 30-plussare med en lång och gedigen bakgrund i Hockeyettan. Och detta trots att de egentligen är för bra för att spela där. I Tre Perioder riktar Mikael Mjörnberg fokus på fyra trotjänare som är värda att hyllas.

Hockeysverige.se:s Hockeyettan-bloggare/krönikör Mikael Mjörnberg gästade studioprogrammet Tre Perioder förra veckan för att snacka upp säsongen 2021/22. En av punkterna han avhandlade där var ligans fyra största trotjänare, en lista över spelarna som blivit institutioner i Hockeyettan – och kanske egentligen för bra för att spela där..

Se spelarna han fokuserar på i klippet ovan!

I programmet tar Mjörnberg även upp var Hockeyettan befinner sig i dag och utmaningarna ligan står inför på sin väg framåt. Han plockar även ut lagen som han anser är favoriter till att göra upp om platsen i Hockeyallsvenskan 2022/23.

Se hela programmet här nedan!


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
fredag 31 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL