Notification

Hockey-Håkan spikar krysset i Hovet

Hockey-Håkan har gjort sig redo för att dagligen lösa POWERPLAY, det roliga poolspelet hos Svenska Spel där 8 rätt ofta, ofta betalar rejäla odds. Den som kan ishockey och den som vet hur vinnande system ska komponeras har alltså ett strålande läge: POWERPLAY är som klippt och skuret för Hockey-Håkan!

--

Hockey-Håkans starka

Rubrikerna kring Boden har varit trista på sistone: klubben ligger sedan länge i konflikt med ligan om diverse rättigheter och nu rapporteras det om Kronofogden och tråkigheter. Konflikten är dock som sagt gammal och jag tror absolut inte att det påverkar Bodens prestationer på isen. Laget har tagit 17 poäng av 18 möjliga i Allettan och klubbens satsning mot Hockeyallsvenskan är seriös - jag kan absolut se det hända! Ikväll slår man i alla fall Teg. Umeålaget är inte så tokigt men 2-7 hemma mot Forshaga i söndags var inte vackert och att man nu ska bussa upp till Boden och skrälla... Nej.

Hockey-Håkans fräcka

Att Bern ligger sist i Schweiz är sensationellt. Det är ungefär som om Färjestad skulle vara jumbo i SHL. Förra säsongen var jättejobbig och denna har varit ännu värre, inte minst på grund av covid19 som tvingat Bern till ett par längre avbrott. Fortfarande har Bern en hel del matcher att ta igen och jag måste fortfarande tro att man lämnar botten-2. Förra veckan var det dubbelmöte mot Zürich där det blev snygg seger på bortais. En gnutta bättre har det blivit och när Bern ikväll gästar Fribourg vill jag definitivt ha med bortasegern till låg procent. Jag vill också snabbt nämna kvällens enda SHL-möte, där Djurgården tar emot Malmö. Djurgårdens förlustsvit är hemsk och Malmö är nere som jumbo - med flera matcher tillgodo, men ändå. Varje poäng räknas för båda lagen och visst luktar detta kryss lång väg?! Jag spikar fräckt krysset.

Hockey PÅ TV
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL