Matias Myttynen.
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån
SHL

Uppgifter: Finsk KHL-forward på väg till SHL

ANNONS
Tidigare i dag kom beskedet att Emil Molin lämnar Malmö för en återkomst till Brynäs. Nu rapporterar Mr. Madhawk att Molins ersättare kan bli finske KHL-forwarden Matias Myttynen.

Efter en jobbig tid i Malmö stod det tidigare under måndagen klart att den tilltänkte poängforwarden Emil Molin lämnar klubben för en återkomst till Brynäs.

Nu rapporterar Mr. Madhawk att Malmö redan ser ut att ha en ersättare till Molin på väg in. Enligt honom ska Malmö vara nära på att göra klart med Jokerit-forwarden Matias Myttynen.

SPELAT I VÄSTERÅS

Om namnet klingar bekant kan det bero på att han inte är en helt ny bekantskap för den svenska hockeypubliken. Under säsongen 2015/16 representerade finländaren Västerås i Hockeyallsvenskan, där han stod för 29 poäng (14+15) på 52 matcher. 

Sedan dess har 29-åringen hunnit med spel i KalPa, Kunlun, Vitjaz Podolsk och Dinamo Riga innan han inför den här säsongen skrev på för finska KHL-klubben Jokerit, där han den här säsongen inte noterats för någon poäng i de sex matcher han spelat.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL