Victor Andersson och Robin Johansson
Bildbyrån
Hockeyettan
MJÖRNBERG: De bästa värvningarna i Hockeyettan

Det har slutligen blivit dags att ta en titt på de bästa värvningarna i Hockeyettan inför kommande säsong.

Det ska sägas att det är väldigt många intressanta spelare som bytt klubbadress och plockats in i ligan vi alla älskar, men måste jag singla ut femton man som känns lite extra spännande blir listan enligt följande.

En salig blandning av nytt och fräscht, rutinerat och beprövat.

15. Bálint Horváth, Tyringe (från Rögle J20)
Det har höjts en del ögonbryn över varför den talangfulle ungraren inte väljer en större klubb eller kanske en mer förnämlig liga när han lämnar Rögles juniorverksamhet, men jag tycker valet av Tyringe är väldigt smart. Där kommer han få en stor roll i ett gäng utan några egentliga förväntningar på sig och därmed ha förtroendet att växa in i seniorhockeyn på ett bra sätt med rikligt av speltid. Här finns möjligheter för centern att verkligen blomstra och värvningen är lika smart av Tyringe som klubbvalet är begåvat av Horváth.

14. Viktor Lennartsson, Nybro (från EV Lindau)
Efter några säsonger i den tyska tredjeligan fanns suget där för ett nytt utlandsäventyr, men i slutändan blir det ändå en återkomst i Hockeyettan för den offensivt lagde forwarden. 25-åringen har presterat bra under sina år i Tyskland och visade sig dessförinnan som en fruktad målskytt i Hockeyettan med främst Kumla, men även Tranås. Släpper han bara pucken lite oftare skulle det kunna bli ett riktigt offensivt fyrverkeri hos vikingarna. För ett hejdundrande skott finns där.

13. Kalle Hult, Nybro (från HC Dalen)
Den 24-årige vänersborgarens resa i Hockeyettan är ganska intressant. Han klev in i ligan med just Nybro till säsongen 15/16 och var en frisk fläkt. En fullständigt oslipad diamant som tog sin roll som retsticka på lite väl stort allvar och därför hamnade fel mer ofta än sällan, men ändå en injektion. Sedan dess har han ägnat säsonger i Tyringe och HC Dalen åt att mogna och utvecklas och nu är det en riktigt bra Hockeyettan-spelare som kommer tillbaka till Nybro. Fortfarande med spetsegenskaper när det kommer till att få motståndare ur balans, men samtidigt med offensiva skills som absolut inte ska förringas. Flera andra namn på rostern lyser stjärnklarare, men Hult kommer att vara oerhört nyttig för vikingarna.

12. Casper Evertsson, Strömsbro (från EC Salzburg II)
Strömsbros koncept är att plocka hem så många killar med Gävle-bakgrund som möjligt för att som nykomling bygga en så slagkraftig ettan-trupp som möjligt. Det innebär förstås en mängd värvningar med meriter från Brynäs juniorer och den främste av dem alla är förmodligen Casper Evertsson. Den gångna säsongen dundrade han in 50 poäng (22+28) på 39 seriematcher i alpligan. Det är siffror som gör att man kan förvänta sig ett ordentligt poänglavemang även i den östra Hockeyettan. Speciellt som han trots sin ungdom säkerligen kommer få ta ett stort ansvar offensivt.

11. Teemu Huttu, Visby/Roma (från KeuPa HT)
Det är alltid svårt att vikta utländska spelare som kliver in i Hockeyettan, men i Teemu Huttu har Visby i alla fall hittat en herre som i teorin är ett riktigt ess. Inte främst för att han gjort helt okej med poäng i finska Mestis utan för att han varit en ledande spelare i ett lag som tagit sig till final två säsonger i rad och lyckats bli mästare en av gångerna. Det är en rutinerad 28-åring som ger sig iväg på sitt första uppdrag utanför Finland och hans erfarenhet av att gå långt kan smälta väldigt väl in i Visby.

10. Patrik Elfsberg, Borlänge (från Hudiksvall)
Under förra sejouren i Borlänge var centern briljant och såg ut att vara på god väg mot Hockeyallsvenskan. Men Hudiksvall blev aldrig riktigt den språngbräda det var tänkt. Det blev en hel del poäng och allt som allt kan man inte säga så mycket annat än att Elfsberg gjorde det bra, men det lyfte aldrig riktigt så som det var tänkt. Nu återvänder masen till Borlänge, kanske med förhoppningen att hitta tillbaka till det där som fick honom att gnistra senast och han blir naturligtvis en grymt viktig pusselbit i ett annars ganska åderlåtet gäng dalkarlar.

9. Hugo Enock, Hudiksvall (från Leksand)
Har man spelat SHL med Färjestad och matchats konsekvent i Hockeyallsvenskan av Timrå och Leksand säger det så klart inget annat än att förutsättningarna för att bli en riktigt bra hockeyspelare finns där. Men då det aldrig riktigt lossnat fullt ut på högre nivå är det så klart ett begåvat steg av Enock att kliva ner i Hockeyettan. Hudiksvall ska försöka lyfta sitt offensiva spel i vinter och kommer att tillhöra de riktiga topplagen. Det är en utvecklande miljö att landa i för Enock, speciellt som han skolats om från back till forward. Känslan är att det kan bli braksuccé.

8. Per Savilahti Nagander, Boden (från Herlev Eagles)
Karriären har naturligtvis passerat zenit och det är andra saker i livet än ett helhjärtat driv att spela den bästa möjliga hockeyn som gör att backen vänder ”hem” och ritar på för Boden i Hockeyettan. Men den rutin och trygghet Per Savilahti Nagander tar med sig till den gångna säsongens succélag kommer bli oerhört viktig. Så väl för att sätta stopp för motståndare på isen som för att höja lagkamrater i omklädningsrummet. Gubbarna är oerhört viktiga i Hockeyettan.

7. Filip Norman, Huddinge (från KRIF)
Det är andra återvändare som får de största rubrikerna när Huddinges lagbygge avhandlas i allehanda artiklar. Poängspelarna som sprutat in mål och assist oavsett om de vaggat fram på en skridsko eller inte. Men Norman är faktiskt en viktigare spelartyp än de flesta av dem. Den spelintelligente centern som i stort sett aldrig gör misstag och gör sin omgivning bättre. Som ständigt är på rätt plats. Det är nästan lite synd att han bara gav det en säsong i söderserien innan han nu är tillbaka i Stockholm.

6. Alexander Kovalonok, Lindlöven (från Arboga)
Det är fem säsonger sedan sist, men nu är den poängsprutande räven tillbaka i Lindlöven. Senast det begav sig gjorde han 34 poäng (16+18) på 27 seriematcher och nu kommer han från en av sina poängstarkaste säsonger i karriären med 51 pinnar (23+28) på 39 seriematcher för floppande Arboga den gångna säsongen. 33-åringen kommer med poänggaranti och har ett riktigt bra jobb i regionen vilket gjort att han cirkulerat mellan de klubbar som ligger nära. Den här gången var det Lindlöven, i skriande behov av rutin till sin ung trupp, som drog vinstlotten.

5. Johan Järlefelt, Kalmar (från Nybro)
Silly seasons kaxigaste värvning är också en av de bästa. När Haninge Anchors kastades ut ur Hockeyettan på luddiga grunder hamnade den då unge talangen i södra Sverige och Nybro istället. Där har han under två säsonger formats av den vassare hockeyn i söderserien och blommat ut till en riktigt potent offensiv spelare. Både sevärd och vass. 22-åringen kan både avsluta och spela fram och att det var Nybros antagonist Kalmar som tidigt var framme och ”stal” underskriften sätter extra färg på rivaliteten inför vintern.

4. Sebastian Manberg, Teg (från Hudiksvall)
Teg blir sjätte Hockeyettan-klubben på lika många säsonger för Manberg och även om det finns fog att ha vissa betänkligheter inför hoppjerkor har den 24-årige forwarden, bortsett den skadefyllda säsongen 14/15 i Mörrum, levererat var han än spelat. Till och med när han han hamnade i en ganska otacksam roll i Vimmerby för något år sedan gjorde han det bra och vintern som gick var han poängbäst i ett stjärnstarkt Hudiksvall. Här har Teg naturligtvis gjort en briljant värvning.

3. Robin Johansson, Nybro (från Karlskrona)
Målvakter brukar av hävd ganska sällan komma med på just den här listan (de har ju en helt egen), men i fallet Robin Johansson måste jag ändå göra ett undantag. Nu kommer han ner i ettan för att starta om efter en säsong i Karlskrona som inte var dålig, men inte heller briljant. Det är dock betydligt mer relevant att fokusera på hur han hamnade där. Senast han lirade i Hockeyettan tog han ju Troja/Ljungby hela vägen upp i Hockeyallsvenskan och var stundtals smått omöjlig att överlista. En keeper som varvade Hockeyettan och som nu är tillbaka för att göra samma sak igen.

2. Marcus Paulsson, Mörrum (från Karlskrona)
Vad säger man? Efter en karriär i SHL med Färjestad och Karlskrona, SM-guld, en schweizisk ligatitel och allehanda poängtitlar är det förstås en grymt rutinerad och meriterad spelare som tar klivet ner i Hockeyettan. Det fina klubbhjärtat som han manifesterar genom att proklamera att han ville komma hem till Mörrum medan han fortfarande är bra och kan bidra adderar till bilden av en riktig stjärna. Det är klart att Paulsson 35 år gammal inte är den spelare han en gång var och det är klart att han behöver en stark omgivning för att man ska kunna få ut som mest av honom. Men jäklar vilken bra värvning det är.

1. Victor Andersson, Huddinge (från Södertälje)
När Victor Andersson lämnade Huddinge under säsongen 16/17 var han fullständigt outstanding. Han gjorde lite vad han ville och hade skickat in 24 poäng (12+12) på 14 matcher i den östra ettan. I Södertälje och Hockeyallsvenskan kom han sedan under två och en halv säsong att inta mer av en gnuggares roll, men gjorde det bra och bidrog verkligen till laget. Med rätt förutsättningar hade han lätt kunnat spela kvar i ligan, kanske rent av i en lite mer producerande roll, men nu blir det istället en återkomst i Huddinge. Aningen förvånande måste sägas. För det mesta talar för att 28-åringen kommer ta vid där han var senast han bevistade ligan. Då blir det kross.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 19 mars
12:00 AIK - Frölunda SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
14:05 Luleå - Brynäs SDHL
15:00 Frölunda - Färjestad SHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
18:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
18:00 Buffalo Sabres - Boston Bruins NHL
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Minnesota Wild - Washington Capitals NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils NHL
00:00 New York Rangers - Nashville Predators NHL
00:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
måndag 20 mars
01:00 Anaheim Ducks - Vancouver Canucks NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
00:00 Detroit Red Wings - Florida Panthers NHL
00:00 Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators NHL
tisdag 21 mars
02:00 Colorado Avalanche - Chicago Blackhawks NHL
02:30 Edmonton Oilers - San Jose Sharks NHL
03:30 Los Angeles Kings - Calgary Flames NHL
17:30 Tappara - KooKoo Liiga
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Örebro - Timrå SHL
19:30 Malmö - Brynäs SHL
20:00 Lugano - Servette National League
00:00 New York Rangers - Carolina Hurricanes NHL
00:00 Boston Bruins - Ottawa Senators NHL
00:00 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 New Jersey Devils - Minnesota Wild NHL
00:00 Philadelphia Flyers - Florida Panthers NHL
00:00 Buffalo Sabres - Nashville Predators NHL
00:00 Washington Capitals - Columbus Blue Jackets NHL
00:30 New York Islanders - Toronto Maple Leafs NHL
onsdag 22 mars
01:00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes NHL
01:00 St Louis Blues - Detroit Red Wings NHL
01:30 Dallas Stars - Seattle Kraken NHL
03:00 Vancouver Canucks - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames NHL
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten