190302 Skellefteå Kraft Arena exteriört under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Brynäs den 2 mars 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN / Cop 117 …
Skellefteå AIK

Skellefteå har klart med ny tränare

ANNONS

Skellefteå har gjort klart med Stefan Hedlund som ny assisterande tränare efter Bert Robertsson. Detta meddelar man idag visa sin hemsida.

Stefan Hedlund har de senaste två säsongerna varit verksam inom schweiziska Zugs organisation. Men nu blir det Skellefteå de kommande två säsongerna där han ska ingå i ledartrojkan tillsammans med huvudtränaren Tommy Samuelsson och Stefan Klockare.

Hedlund ersätter därmed Bert Robertsson som ju är klar som ny huvudtränare för Linköping.
— Det känns oerhört kul att få in Stefan i tränartrion. En väldigt driven person och ledare som vill utveckla både sig själv och sin omgivning. Han är hela tiden nyfiken på att lära sig nya saker och är redo att göra ett väldigt hårt jobb. En Norrlandskille som varit nere i Schweiz och samlat på sig mycket erfarenhet, kommenterar klubbens GM Erik Forssell rekryteringen på Skellefteås hemsida.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL