Tre klara poäng för Boden J20 mot Kiruna

Boden fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Kiruna i J20 Region norr A herr med 7-2 (2-0, 2-1, 3-1).

Boden startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Philip Wikman. Kiruna reducerade dock till 2-1 genom Svante Koivuniemi tidigt i andra perioden av perioden.

Boden gjorde dock två mål och gick från 2-1 till 4-1, målen av Lukas Lundberg och Ludvik Lysonek. Kiruna gjorde 4-2 genom Melvin Råman tidigt i tredje perioden av matchen.

Boden stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 4-2 till 7-2. Boden tog därmed en klar seger.

Bodens Philip Wikmann stod för två mål och två assists.

För hemmalaget betyder resultatet tredje plats i tabellen. Kiruna är på fjärde plats.

I nästa omgång har Boden Kalix hemma i Hive Arena, torsdag 16 november 19.30. Kiruna spelar borta mot Piteå söndag 19 november 15.30.