Seger med 5-2 för Karlskrona mot Kungälv

Karlskrona vann hemma mot Kungälv i J20 Region syd herr. Matchen på lördagen slutade 5-2 (2-1, 0-0, 3-1).

Segern var Karlskronas sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Kungälv inledde bäst och tog ledningen genom Hugo Hirvi efter 5.41, men Karlskrona kvitterade genom Viktor Blomqvist. Och Karlskrona hann också ta ledningen, genom Vilde Persson.

Andra perioden blev mållös. 1.39 in i tredje perioden nätade Karlskronas Robin Ekholm på pass av Viggo Lindhaven och Viktor Blomqvist och ökade ledningen för Karlskrona.

7.01 in i perioden slog Kevin Hammarström till på pass av Yousef Mohammad och reducerade för Kungälv. Men mer än så orkade Kungälv inte med.

Efter 7.22 nätade Filip Brander framspelad av Malte Von Dahn och Oliver Erlandsson och ökade ledningen för Karlskrona.

Efter 12.19 gjorde Lukas Bergfoth Fransson mål på pass av Oliver Lindqvist och Vilde Persson och ökade ledningen för Karlskrona. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Karlskronas Vilde Persson stod för ett mål och två assists.

Det här betyder att Karlskrona ligger på tredje plats i tabellen, och Kungälv är på åttonde plats.

Karlskrona tar sig an Olofström i nästa match borta tisdag 14 november 19.00. Kungälv möter samma dag 19.40 Troja/Ljungby hemma.