Grums J20 vann på bortaplan mot Hudiksvall

Grums vann mötet i J20 Region väst herr på bortaplan mot Hudiksvall, med 4-1 (0-0, 1-0, 3-1).

Segern var Grums femte på de senaste sex matcherna.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 2.19 in i andra perioden som Grums tog ledningen genom Casper Liljestrand på pass av William Hagenmarck och Noa Erosson Lindberg.

6.36 in i tredje perioden slog Nils Strömbom till framspelad av William Wängelin och kvitterade för Hudiksvall.

16.35 in i perioden nätade Grums Marcus Andersson på pass av Ludwig Forsgren och gav laget ledningen för Grums.

Laget ökade ledningen till 1-3 med 1.01 kvar att spela genom Ludwig Forsgren.

Grums punkterade matchen med ett 1-4-mål med fyra sekunder kvar att spela genom Felix Ahlstrand framspelad av William Nygren. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

För tabellens utseende betyder det här att Hudiksvall ligger på sjunde plats medan Grums har tredjeplatsen.

Nästa motstånd för Hudiksvall är Strömsbro. Grums tar sig an BIK Karlskoga J20 hemma. Båda matcherna spelas tisdag 31 oktober 19.00.