AIK Härnösand vann hemma mot Kovland

Hemmalaget AIK Härnösand tog en uddamålsseger i matchen mot Kovland i Högslättens Ishall. Laget vann matchen i J20 Region norr B herr på söndagen med 3-2 (1-0, 1-0, 1-2).

AIK Härnösand tog ledningen efter 17.52, genom Anthony Marinkovic på pass av William Åström och Erik Asplund. Efter 7.28 i andra perioden nätade William Åström, på pass av Malte Lärnvåg och gjorde 2-0. Tidigt i tredje perioden av matchen kunde Timoer Roodenburg göra 2-1 för Kovland.

Efter 8.40 gjorde AIK Härnösand 3-1 genom Lancelot Lundberg.

Erik Wallsten reducerade dock för Kovland med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Det här var AIK Härnösands sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Kovlands tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att AIK Härnösand är kvar på sjätte plats, och Kovland stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match möts lagen igen i FD Maskin Arena, måndag 27 november 19.30.