Väntad seger för SSK J18 som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för SSK J18, och så blev det också när det formstarka laget mötte Nacka på hemmaplan. Efter segersiffrorna 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0) efter förlängning har nu SSK J18 fyra raka segrar. Nacka har fem förluster i rad i J18 Region öst herr.

Segermålet för SSK J18 stod Leon Gerber för 2.35 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. SSK J18 inledde bäst och tog ledningen genom Dante Werner efter 12.10, men Nacka kvitterade genom Samuel Ingelsson i slutet av perioden. Nacka gjorde också 1-2 efter 3.19 i andra perioden när Oskar Bal hittade rätt på pass av Samuel Ingelsson. 2.28 in i tredje perioden nätade SSK J18:s Leon Gerber framspelad av Ludvig Söderberg och kvitterade för SSK J18. I förlängningen tog det 2.35 innan SSK J18 också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Leon Gerber, framspelad av Erik Söderman och Winston Cummings.

Det här var SSK J18:s tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Nackas fjärde uddamålsförlust.

Det här betyder att SSK J18 ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Nacka på nionde plats.

I nästa match, söndag 26 november, har SSK J18 Lidingö borta i Exakt Arena 13.30, medan Nacka spelar hemma mot SDE 18.30.