Förlängningsseger för Nashville mot Vegas

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Nashville avgöra den jämna matchen hemma mot Vegas i NHL. Slutresultatet blev 5-4 (0-3, 1-1, 3-0, 1-0). Stor matchhjälte 40 sekunder in i förlängningen blev Roman Josi som satte det avgörande målet.

Resultatet betyder att fjärdeplacerade Nashville tog sjätte segern i följd, och att Vegas samtidigt förlorade efter tre segrar i rad.

Vegas spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Ivan Barbashev, Brett Howden och Shea Theodore. Nashville reducerade dock till 1-3 genom Mark Jankowski efter 14.33 av perioden.

Efter 19.00 i andra perioden ökade Vegas på till 1-4 genom William Karlsson. Nashville gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 1-4 till ledning med 5-4. Josis 5-4-mål kom med 20 sekunder kvar av matchen.

Det här var Nashvilles 17:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Vegas tionde uddamålsförlust.

Vegas stannar därmed kvar på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 29 mars. Då möter Nashville Arizona Coyotes i ASU Multi-Purpose Arena 03.00. Vegas tar sig an Winnipeg borta 01.00.