Justin Addamo sköt två mål när Frankrike slog Polen i hockey-VM.
Hockey-VM

HOCKEY-VM: Frankrike segrade mot Polen

Frankrike vann med 4-2 (2-0, 2-2, 0-0) mot Polen i grupp B i hockey-VM.

I början av matchen var Frankrike starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två mål av Justin Addamo i mitten av perioden. Frankrike gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 0-2 till 0-4, målen av Stephane Da Costa och Pierre-Edouard Bellemare. Målen punkterade matchen.

Dominik Pas och Bartosz Fraszko reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte Polen. Tredje perioden blev mållös och Frankrike tog därmed en säker seger. Tredje perioden blev mållös, och Frankrike höll i sin 4-2-ledning och vann.

Polen har haft en tuff start på serien och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Frankrike har fyra poäng.

Onsdag 15 maj 20.20 spelar Polen borta mot Slovakien. Frankrike möter USA borta i Ostravar Arena torsdag 16 maj 20.20.