Patrik Lundh.
Bildbyrån
SHL

Patrik Lundh pratar nytt kontrakt med Färjestad: "Viktigt att visa upp sig"

ANNONS

Patrik Lundh sitter på ett utgående kontrakt med Färjestad. Nu berättar han för Värmlands Folkblad att han och klubben har börjat diskutera förlängning. 
– Vi har börjat prata lite grann, men det kommer nog mer längre fram, säger Lundh till VF.

Färjestads forward Patrik Lundh är inne på sin sjunde säsong med klubben och sitter nu på ett utgående kontrakt. Det är inte hans huvudfokus här och nu berättar han för VF, men en förlängning har börjat diskuteras.

– Vi har börjat prata lite grann, men det kommer nog mer längre fram. Det är som sagt inget jag tänker på just nu, även om det finns lite diskussioner. Det blir nog mer längre fram, säger Lundh till VF.

Färjestad leder serien och ser starka ut inför kommande slutspel. Ett slutspel som kan bli betydande för 35-åringens möjligheter att fortsätta i klubben.

– Det blir absolut viktigt att visa upp sig, det är den verklighet vi lever i. Men samtidigt tänker jag inte allt för mycket på, det är fortsatt långt fram, säger han.  

"Tufft när man inte får spela"

Lundh har haft lite tuffare att få speltid den senaste tiden. I samband med att Färjestad bröt en tyngre period av säsongen för en månad sen hade han precis kommit tillbaka från en skada. Men i tisdagens match mot Linköping fick han spela som en av tolv ordinarie forwards och då blev det en assist direkt.

– Det är tufft när man inte får spela såklart, det är vad alla hockeyspelare vill göra. Samtidigt har vi vunnit mycket och det råder tuff konkurrens i laget. Det handlar om att göra det bästa av situationen, hålla igång på gymmet, och ta vara på chansen när den väl dyker upp. Det finns inte så mycket annat att göra, säger Lundh.

Patrik Lundh har tidigare i karriären vunnit två SM-guld med Färjestad, och ett med Växjö. Den här säsongen har han gjort nio poäng på 44 matcher.


TV: Det bästa från Joel Eriksson Eks säsong

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 29 april
19:30 Skellefteå - Rögle SHL
22:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
tisdag 30 april
20:00 Zürich - Lausanne National League
01:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 Carolina Hurricanes - New York Islanders NHL
onsdag 01 maj
03:30 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
04:00 Vancouver Canucks - Nashville Predators NHL
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
lördag 04 maj
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games