Jesper Bratt ersätter Jack Hughes i All-Star Game.
Foto: Bildbyrån/USA Today Sports
NHL

Jack Hughes skadad – Jesper Bratt ersätter i All-Star Game

ANNONS

William Nylander, Elias Pettersson, Filip Forsberg, Rasmus Dahlin och Elias Lindholm var redan uttagna. Nu får de sällskap av ytterligare en svensk på NHL All-Star Game i Toronto. Under tisdagen blev det klart att Jesper Bratt kallas in till festligheterna.

Det är en skada på radarpartner i New Jersey Devils, Jack Hughes, som gör att Jesper Bratt kallas in till All-Star Game i Toronto. 

Hughes, som skulle vara kapten för ett av lagen tillsammans med sin storebror Quinn Hughes, har inte spelat match sedan 6 januari och är fortfarande inte i speldugligt skick på grund av en överkroppsskada.

I Hughes frånvaro har Jesper Bratt varit Devils mest produktiva spelare. Efter 47 matcher står han noterad för 50 poäng (19+31) och är på god väg mot NHL-karriärens bästa säsong.

Jack Hughes hade noterats för 45 poäng (15+30) på 32 matcher innan det senaste skadeuppehållet. Amerikanen har missat 15 matcher hittills den här säsongen.

Mathew Barzal ersätter Jack Hughes i Skills Competition

Hughes skulle även ha deltagit i årets speciella skills competition, där ett fåtal av de uttagna spelarna gör upp i de olika grenarna för att kunna kora den skickligaste spelaren i ligan. Hans plats kommer att tas av New York Islanders center Mathew Barzal.

Trots skadan kommer Jack Hughes att delta i festligheterna och hjälpa brorsan Quinn att drafta ihop det lag, Team Hughes, som ska ledas av dem och smörsångaren Michael Bublé. Övriga lag som deltar är Team Matthews (Auston Matthews, Morgan Rielly och sångaren Justin Bieber), Team McDavid (Connor McDavid, Leon Draisaitl och skådespelaren/komikern Will Arnett) samt Team MacKinnnon (Nathan MacKinnon, Cale Makar och sångerskan Tara McRae).

Totalt är det nu sex svenskar, inklusive Jesper Bratt, som tar plats i All-Star Game. Sedan tidigare är William Nylander, Elias Pettersson, Filip Forsberg, Rasmus Dahlin och Elias Lindholm uttagna eller framröstade till matchen.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games