Troja/Ljungby vann mot Mörrum

Troja/Ljungby avgjorde i förlängningen mot Mörrum

Det blev en riktigt tajt match när Troja/Ljungby tog emot Mörrum i hockeyettan södra. Matchen avgjordes först i förlängningen där Troja/Ljungby var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (2-1, 1-1, 0-1, 1-0). Matchhjälte blev Emil Ekholm, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

Första perioden var jämn. Mörrum inledde bäst och tog ledningen genom Marcus Ahlzén efter bara 27 sekunder, men Troja/Ljungby kvitterade genom Emil Ekholm. Och Troja/Ljungby hann också ta ledningen, genom Oscar Nordin. Troja/Ljungby gjorde 3-1 genom Carl Ernstig efter 10.38 i andra perioden.

Mörrum reducerade dock till 3-2 genom Isak Ask efter 11.20 av perioden. 14.24 in i tredje perioden nätade Mörrums Khalid Ibrahim framspelad av Hugo Frylén och Mathias Kemppi och kvitterade för Mörrum. I förlängningen tog det 1.11 innan Troja/Ljungby avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Emil Ekholm, framspelad av Mattias Persson och Oscar Nordin.

Oscar Nordin gjorde ett mål för Troja/Ljungby och två målgivande passningar.

Det här var Troja/Ljungbys andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Mörrums fjärde uddamålsförlust.

Resultaten i sista omgången innebär att Troja/Ljungby slutar på sjätte plats och Mörrum på nionde plats.