Brandlarmet har gått i Oskarshamn – arenan utryms

Oskarshamn vann med 5-1 på hemmaplan mot Örebro och tog sin första seger på tio matcher. Det efter att arenan utrymts av ett brandlarm.

Det blev en fin start på matchen för Oskarshamn som gjorde 1-0 på Örebro via Ahti Oksanen. Närkingarna fick sedan en kvittering till 1-1 via Glenn Gustafsson och tog med sig det oavgjorda resultatet in till pausvilan.

Men det blev en lite längre vila inför den andra perioden.

Arenan utrymdes nämligen efter att ett brandlarm har utlösts, rapporterar Barometern. I tidningens liverapportering av matchen går det att läsa att det misstänks ha börjat brinna i köket och att det fanns en rökutveckling.

Tog sin första seger på tio matcher

Publiken fick till slut komma tillbaka in i arenan och matchen kom återigen igång.

Då fick Oskarshamn också en smakstart och gick ifrån till 4-1 via mål av Patrik Karlkvist, Lukáš Jašek och Jonas Engström

I den tredje perioden satte Oskarshamn 5-1 via Johan Johnsson och tog sin första seger på tio omgångar. Det var också den tredje segern efter fulltid för den här säsongen.

TV: Leo Carlsson målskytt i förlusten mot Colorado