Foto: USA Today Sports / Bildbyrån
NHL

Felix Sandström placerad på waivers

ANNONS

Felix Sandström har ännu inte säsongsdebuterat i NHL. Nu placeras den svenske målvakten på waivers av Philadelphia Flyers.

Carter Hart och Samuel Ersson har tagit över rodret på målvaktssidan i Philadelphia. Duon har den här säsongen lagt beslag på samtliga matcher och hittills har det inte blivit en enda match för Felix Sandström.

Nu har målvakten skickats till AHL, och måste då också passera waivers.

Det innebär att ett klubbyte kan vara nära förestående.

Förra säsongen slog Felix Sandström personbästa i antalet NHL-matcher på en säsong med 20 stycken. Men i år har det alltså gått tuffare och nu är risken att det blir ännu en vända ner till AHL. Under de sju säsonger han har varit på andra sidan Atlanten har det blivit 66 AHL-matcher och 25 NHL-matcher.


TV: William Nylanders trepoängsmatch

Den här artikeln handlar om: