Foto: Bildbyrån
Björn Liljander och Janne Kuokkanen.
SHL

Björn Liljander om succén och dialogen med stjärnorna: "Verkar stortrivas"

Björn Liljanders Malmöbygge gör succé. För hockeysverige.se berättar sportcheferna om nycklarna bakom den starka hösten, forwardsjakten - och dialogen om en förlängning med stjärnor som Janne Kuokkanen.
– Det finns förutsättningar - men sen måste vi komma överens också.

Många Malmöprofiler har lämnat klubben på senare tid. Oscar Alsenfelt fick inte vara kvar, Carl Söderberg lade skridskorna på hyllan, bröderna Sylvegård har flyttat till Växjö och bröderna Westerholm är tillbaka i Finland.

Men tappen tycks inte ha bekommit Redhawks det minsta. I stället går förra säsongens jumbolag mot sin bästa säsong på länge. Håller de sitt nuvarande poängsnitt säsongen ut gör de sin bästa säsong sedan 2017/2018, då de slutade sexa och sedermera gick till semifinal. Malmö ligger just nu så bra som fyra, och

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL