Columbus Blue Jackets förlorade mot Philadelphia Flyers

Travis Konecny tvåmålsskytt för Philadelphia i segern mot Columbus

Philadelphia vann mötet med Columbus borta med 4-2 (2-1, 0-0, 2-1) på fredagen i NHL.

Philadelphia började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.27 slog Joel Farabee till assisterad av Sean Couturier och Egor Zamula.

Columbus kvitterade till 1-1 efter 8.31, när Jake Bean fick träff framspelad av Adam Fantilli och Kirill Marchenko.

Philadelphia tog ledningen på nytt efter 12.36, när Travis Konecny slog till på pass av Scott Laughton.

Andra perioden blev mållös. Med 1.33 kvar i perioden i tredje perioden gjorde Philadelphia 1-3 genom Cam Atkinson och tog ett rejält grepp om matchen.

Patrik Laine reducerade dock för Columbus med bara en minut kvar att spela och skapade spänning.

Philadelphia kunde dock avgöra till 2-4 med en sekund kvar av matchen genom Travis Konecny.

Det här betyder att Columbus nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Philadelphia är på tredje plats.

Söndag 15 oktober 01.00 spelar Columbus hemma mot NY Rangers. Philadelphia möter Ottawa borta i Canadian Tire Centre lördag 14 oktober 19.00.