Myles Powell.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Missat hela försäsongen – nu ansluter Myles Powell till Björklöven

ANNONS

Av skattetekniska skäl har Myles Powell missat hela försäsongen med Björklöven. Dagarna innan den hockeyallsvenska premiären mot Djurgården ansluter nu den tilltänkta spetsforwarden till Umeåklubben, rapporterar Västerbottens-Kuriren.

Trots att Björklöven presenterade Myles Powell som en av klubbens supporterspelare redan i maj har den kanadensiske forwarden ännu inte anslutit till klubben.

Skälen har varit skattetekniska, vilket gjort att Powell missat hela Björklövens försäsong. Med bara dagar kvar till fredagens premiär mot Djurgården får 29-åringen emellertid chansen att slutligen ansluta till laget.

Enligt Västerbottens-Kuriren kommer Powell att anlända till Sverige under måndagen med förhoppningen om att göra sitt första träningspass med sitt nya lag under tisdagen.

Myles Powell har hämtats in till Björklöven från SHL-klubben IK Oskarshamn inför den här säsongen, där han under fjolårssäsongen noterades för 15 poäng (9+6) på 50 grundseriematcher. Powell har tidigare varit en stark poängplockare i Hockeyallsvenskan med både Västervik och HV71, där han under säsongen 2021/22 producerade totalt 44 poäng på 40 grundseriematcher för klubbarna.


TV: Här är experternas guldtips i SHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 02 maj
18:00 Tjeckien - Finland Czech Hockey Games
19:45 Sverige - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 03 maj
02:00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games