Se William Karlssons tal i videospelaren ovan.
Video: Viaplay
NHL

William Karlssons vilda show – bars av scenen efter talet

ANNONS

William Karlsson hade stor show när Vegas Golden Knights firade sin Stanley Cup-seger på “The Strip” i Las Vegas. 
“Wild Bill” höll då nämligen ett minnesvärt tal vilket slutade med att Vegas PR-ansvarige plockade mikrofonen från honom och svensken bars av scenen. 

När Vegas Golden Knights firade sin Stanley Cup-seger på “The Strip” i Las Vegas inför hundratusentals var det svenske William Karlsson som stal showen. 

“Wild Bill”, ett passande smeknamn för nattens scener, var i centrum under stora delar av firandet som en av de sex spelarna som har varit med sedan laget spelade sin första NHL-match på hösten 2017. 

Efter att Vegas-spelarna åkt bussar runt staden och tagit emot fansens jubel så skulle de upp på en scen för att hålla tal och prata till fansen. William Karlsson presenterade sig redan då genom att trilla omkull när han gick upp på scenen.

Hyllas efter talet

Lite senare var det också William Karlssons tur att få en mikrofon och hålla ett tal till Vegas-fansen. Han hade då stor show med ett minnesvärt tal innan han blev avbruten. 

– Ni har varit här med oss sedan dag ett och ni har varit helt otroliga. Vi mötte Arizona i vår första match och vi spöade skiten ur dem. Jag hade inga poäng i den matchen vilket är okej för jag var ganska jävla bra den säsongen, men ni var ännu bättre. Vi har varit på den här resan och väntat i sex långa år för att vinna och se Jonathan Marchessault bli MVP, sade William Karlsson på scenen innan han fick mikrofonen bortryckt från sig.

Karlsson blandade in väldigt många svordomar i sitt tal, som höll på i nästan två minuter, vilket slutade med att Vegas PR-ansvarige klev in på scenen och tog mikrofonen från honom och sedan drog bort honom från scenens mitt. Svensken bars sedan också upp av lagkamraten William Carrier

William Karlssons tal spreds snabbt på sociala medier där den svenske stjärnan hyllas för sin minnesvärda show.

Senare under kvällen dansade William Karlsson också till Abbas ”Dancing Queen” och var även dräpt i en Sverigeflagga.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL