KRIF Hockey vann mot Huddinge IK

KRIF vann med 3-2 hemma mot Huddinge

Det blev en uddamålsseger för KRIF i matchen mot Huddinge i Vårettan södra herr på fredagen. Laget vann med 3-2 (0-1, 2-0, 1-1) hemma i Soft Center Arena. Martin Ekström blev matchhjälte med sitt avgörande 3-2-mål med bara tolv sekunder kvar av matchen.

Segern var KRIF:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Huddinge startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 3.41 slog Marcus Collin till assisterad av Björn Jonasson och Filip Runbjer. Efter 6.36 i andra perioden slog Herman Håkansson till, på pass av Rasmus Olofsson och kvitterade för KRIF.

Teodor Nyström gjorde dessutom 2-1 efter 9.43 framspelad av Andreas Nordfeldt och Martin Pärna.

2.16 in i tredje perioden nätade Huddinges Anton Nüth på pass av Filip Pilö och Jesper Karlsson och kvitterade.

KRIF tog ledningen med tolv sekunder kvar att spela genom Martin Ekström framspelad av Rasmus Olofsson.

Det här var KRIF:s fjärde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Huddinges tredje uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att KRIF nu ligger på andra plats. Huddinge är på femte plats.

KRIF möter Segeltorp i nästa match hemma söndag 5 februari 16.00. Huddinge möter samma dag Köping hemma.

TV: Experten hyllar Bo Horvat-trejden