Foto: Ronnie Rönnkvist & Bildbyrån.
Intervju

Anton Lindholm: "Bara roligt ju mer jag får spela"

Backgiganten Anton Lindholms återkomst till svensk hockey har varit succéartad. 28-åringen har växt ut till Leksands nyckelspelare – och loggar en enorm mängd istid just nu.
– Jag spelar effektivt och det känns som kroppen anpassar sig sjukt bra, säger han i en intervju med Hockeysverige.se.

Leksand har varit lite av en berg- och dalbana under säsongen. Många riktigt höga toppar, men också en del matcher som kan liknas vid en fiskares bottennapp. En spelare som hela tiden har hållit en mycket hög nivå är 28-åringen från Varuträsk, Anton Lindholm. Senaste matcherna har han dessutom klockats för runt 30 minuters istid per match. Något som han själv bara ser som kul och inspirerande.
– Kroppen är duktig på att anpassa sig så det är inga problem, säger Anton Lindholm som väldigt sällan har spelat så många minuter i en match. 
– Det har inte hänt jätteofta i min professionella karriär utan dom tillfällena skulle jag gissa går att räkna på en hand. Jag vet att vi hade en lång slutspelsmatch då jag spelade i Skellefteå och som gick till dubbla övertider, men jag vet inte hur mycket jag spelade i den matchen.

Kroppen ska må som bäst när det är dags för slutspel, hur länge kan man hålla på att klocka 30 minuter per match utan att bli sliten fysiskt och mentalt?
– Det blir bara lättare och enklare ju mer jag får spela. Jag spelar effektivt och det känns som kroppen anpassar sig sjukt bra. 
– Jag behöver inte så jättemycket vila när jag väl kommit in i det. Utan det är första perioden som är jobbigast när jag ska spela så pass mycket. Sedan kommer jag in i det. Det där är inget problem utan det är bara roligt ju mer jag får spela. 

Foto: Ronnie Rönnkvist. Anton Lindholm i somras inför sin första säsong i Dalarna.

När hockeysverige.se träffade Anton Lindholm i somras visste han inte mycket om att bo i Leksand. Nu har han bott där i ett halvår. 
– Det har faktiskt varit väldigt bra. Sedan är det en fördel att jag är från ett ställe som är litet och lugnt. Speciellt under vintertid, att det inte händer så mycket och man håller sig ganska mycket hemma.
– Det är något jag är van vid och kan i vissa aspekter uppskatta det också, så det har inte varit några problem att bo i lilla Leksand. Samtidigt är Leksand hockeytokigt, vilket det är roligt. 

Du är en naturmänniska, vad gör du helst vid sidan av hockeyn i Leksand?
– I år har det inte blivit så mycket faktiskt. Dels med vädret som varit, men annars hade jag, vilket jag kanske inte ens får göra, åkt skidor utför, något som jag tycker är jätteroligt. 

Har ni bra slalombackar i Varuträsk?
– Jo, det finns. Inte så jättestora, men en bit in i inlandet finns det en del skidanläggningar som är nära till hands.

Tungt skadedrabbade: “Inte något att skylla på”

Har du varit bort till Granberget i Leksand något ännu?
– Jag har varit dit en sväng, men det blev ingen utförsåkning utan det blev en lunch som vi lagade till över öppen eld. 

Anton Lindholm trivs inte bara vid sidan av hockeyn i Leksand utan uppskattar det lag och lagkompisarna han spelar med. 
– Vi är en väldigt sammansvetsad grupp. Jättebra omklädningsrum och jag tror att alla verkligen trivs väldigt bra. Vi har roligt med varandra. Det tror jag är väldigt viktigt. Speciellt under perioderna där det går lite tyngre, vilket vi kanske har haft fram till för någon vecka sedan.
– Vi hade en månad där vi förlorade ganska många matcher. Då hjälpte det att komma till ishallen där alla var på bra humör och trivdes. Jag tycker att vi är en homogen grupp. 

Foto: Bildbyrån. Anton Lindholm firar ett mål i SHL.

Men, som sagt var, säsongen har varit lite upp och ner för Leksands del även om laget nu åter kan börja sträva efter en topp sex placering. 
– Hittills tycker jag man kan sammanfatta säsongen med att vi var väldigt starka i starten. Egentligen fram till första landslagsuppehållet. 
– Efter det tycker jag att vi blev lite ojämna i våra prestationer. Vissa dagar var kanske inte riktigt arbetsinsatsen där. Andra gånger var det mer speldetaljer som inte stämde. Bland annat hade vi problem med målskyttet och lite sådant. 
– Vi har egentligen inte spelat dålig hockey någon gång under säsongen, men vi har heller inte spelat nog bra för att vinna alla matcher. Senaste tiden har vi rätat på oss ordentligt och det känns som vi framför allt skapat oss en trygg defensiv som ofta hjälper till för att bygga den offensiva delen också. 

Hur har alla skador på framför allt framträdande spelare ni haft under säsongen påverkat lagets prestation?
– I dom bästa av världar är det såklart att man vill ha sina ”bästa” spelare på isen i varje match. Sedan tycker jag att vi har hanterat det på ett bra sätt genom att lyfta upp folk underifrån. 
– Juniorerna som kommit upp har gjort det bra med att fylla ut dom här stora rollerna. Både Micke Ruohomaa och (Marek) Hrivik brukar logga ganska många minuter. När dom är skadade innebär det att någon annan får göra det, vilket jag också tycker att vi har hanterat bra. 
– Jag tycker inte det är något vi ska skylla förlusterna på som vi hade för några veckor sedan, men ska vi ta oss långt i ett eventuellt slutspel är det ändå en faktor att vi har fullt lag och är lite bredare än vad vi är just nu.

Hyllar talangen: “Gjort riktigt bra insatser”

En av juniorerna som Leksand plockade upp på backsidan är Anton Johansson som är draftad av Detroit. 
– Speciellt senaste tiden, när han fått mer istid, har Anton gjort riktigt bra insatser. Han är en spelare som besitter riktigt bra egenskaper, är lugn och kall med pucken, har lång räckvidd så han kan göra långa förflyttningar. 
– Han är duktig på att använda det där för att hitta skottlinjer in mot kassen och ta sig förbi motståndare. 

Foto: Ronnie Rönnkvist. Anton Johansson har imponerat på många med sitt mogna spel.

Anton Lindholm har så här långt svarat för fyra mål och totalt 15 poäng på 35 matcher. 
– Kanske att jag ser min säsong lite liknande som jag beskrev lagets. En period hade jag lite struligt med kroppen. Där var jag inte riktigt 100 procentig och det var lite dag till dag som jag tyckte störde lite grann. 
– Nu senaste månaden har jag fått tillbaka drivet i kroppen igen och kan åka obehindrad skridskoåkning. Då är jag ju bättre eftersom mycket av mitt spel går ut på att vara rörlig och snabb i aktioner. 
– ”Over all” tycker jag att jag har lyckats hålla en ganska hög lägsta nivå. I alla fall sett över hela säsongen. 

Med tanke på att du spelade VM i våras, finns det tankar på VM-spel även nu i vår?
– Nej, det skulle jag inte säga. Det är inget jag tänker på utan det får vara en rolig bonus om det blir så. 

Du har vunnit SM-guld och spelat totalt tre SM-finaler, vad krävs det av ett lag som ska gå hela vägen?
– Det krävs egentligen att man är som bäst i februari, mars och april, vilket säger sig själv. Att man hittar toppen där. 
– Jag tror också att det krävs att när man går in i slutskedet av säsongen står på en stabil grund och vet vad som är framgångsrikt för ens specifika grupp så man har något brett att stå på. 
– Det är just att ta sig till slutspel som är en stor utmaning. När du väl är där kan verkligen vad som helst hända, avslutar Anton Lindholm


TV: "Ett glädjerus över att få komma hem"

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 26 januari
18:00 Leksand - Modo SDHL
19:00 HV 71 - Leksand SHL
19:00 Luleå - Rögle SHL
19:00 Skellefteå - Frölunda SHL
19:00 Örebro - Oskarshamn SHL
19:00 Malmö - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Växjö SHL
19:00 Brynäs - Timrå SHL
fredag 27 januari
01:00 Montreal Canadiens - Detroit Red Wings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Boston Bruins NHL
01:00 Washington Capitals - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Minnesota Wild - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - New Jersey Devils NHL
02:00 Winnipeg Jets - Buffalo Sabres NHL
03:00 Colorado Avalanche - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - St Louis Blues NHL
03:00 Calgary Flames - Chicago Blackhawks NHL
18:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:30 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
lördag 28 januari
01:00 Carolina Hurricanes - San Jose Sharks NHL
01:00 Florida Panthers - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators NHL
01:00 New York Islanders - Detroit Red Wings NHL
02:30 Dallas Stars - New Jersey Devils NHL
04:00 Seattle Kraken - Calgary Flames NHL
04:00 Vancouver Canucks - Columbus Blue Jackets NHL
15:15 Malmö - Brynäs SHL
15:15 Timrå - Linköping SHL
15:15 HV 71 - Luleå SHL
18:00 Skellefteå - Rögle SHL
18:00 Djurgården - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
18:00 Södertälje - AIK Hockeyallsvenskan
18:00 Leksand - Örebro SHL
18:00 Oskarshamn - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
19:00 HV 71 - AIK SDHL
19:45 Davos - Zug National League
21:00 Colorado Avalanche - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Boston Bruins NHL
söndag 29 januari
01:00 Pittsburgh Penguins - San Jose Sharks NHL
01:00 Ottawa Senators - Montreal Canadiens NHL
01:00 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Minnesota Wild - Buffalo Sabres NHL
04:00 Edmonton Oilers - Chicago Blackhawks NHL
04:00 Seattle Kraken - Columbus Blue Jackets NHL
04:30 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes NHL
14:40 Leksand - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Björklöven Hockeyallsvenskan
15:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - SDE SDHL
18:00 Östersund - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Modo - Västerås Hockeyallsvenskan
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
23:00 Toronto Maple Leafs - Washington Capitals NHL
måndag 30 januari
19:00 Linköping - Djurgården SDHL
19:00 Brynäs - Luleå SDHL
tisdag 31 januari
02:00 Winnipeg Jets - St Louis Blues NHL
19:00 Rögle - Leksand SHL
19:00 Malmö - Luleå SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Oskarshamn - Frölunda SHL
19:00 Linköping - Färjestad SHL
19:00 Växjö - Örebro SHL
19:00 Brynäs - Skellefteå SHL
onsdag 01 februari
01:00 Montreal Canadiens - Ottawa Senators NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Washington Capitals NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings NHL
18:00 Luleå - Modo SDHL
19:00 Södertälje - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Tingsryd Hockeyallsvenskan
torsdag 02 februari
01:30 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins NHL
01:30 Buffalo Sabres - Carolina Hurricanes NHL
19:00 Timrå - HV 71 SHL
19:00 Färjestad - Brynäs SHL
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Leksand - Rögle SHL
19:00 Malmö - Växjö SHL
19:00 Luleå - Linköping SHL
19:00 Skellefteå - Oskarshamn SHL
fredag 03 februari
19:00 Modo - Luleå SDHL
19:00 Västervik - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Kristianstad Hockeyallsvenskan

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten