Intervju

"Utbildat folk förstår att jag kommer att få extra bevakning på mig"

David Ullström om kraven på sig själv och HV71 inför säsongen i Hockeyallsvenskan.

ANNONS

Han kliver ned i Hockeyallsvenskan som en av ligans mest meriterade spelare med en nyopererad höft. För hockeysverige.se berättar HV71:s hemvändare David Ullström om sin tuffa väg tillbaka, pressen som finns på honom som individ att leverera, hur rollacceptans blir vägen till framgång för HV och hur han själv brinner för att hjälpa moderklubben få upprättelse.
– Det enda som betyder något är att HV ska gå upp i SHL, det är mitt enda mål. Jag har inga individuella mål, säger han.

Det har gått drygt två månader sedan David Ullström gjorde den omfattande höftoperation som gör att han inte kommer att finnas på is när HV71 inleder säsongen i september. Efter vad han kallar "några ruggigt tuffa veckor" har rehaben börjat ge utdelning och 32-åringen känner tydliga framsteg mot det som ska bli hans

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om: