Kyle Palmieri.
Bildbyrån
NHL

Uppgifter: Gör ett sista försök att förlänga med stjärnan

ANNONS
Han nämns som ett av de hetaste namnen som kan flytta på sig innan deadline. Enligt TSN:s Pierre LeBrun försöker New Jersey emellertid förlänga med Kyle Palmieri.

Kyle Palmierihar spelat för New Jersey sedan 2015 och har ständigt varit ett av lagets ledande offensiva namn. Nu sitter forwarden på ett utgående kontrakt, och nämns som en av de hetaste spelarna som kan byta klubb innan deadline nästa måndag.

New Jersey hoppas dock alltjämt på att de kan locka kvar sin nyckelspelare, rapporterar TSN:s Pierre LeBrun. Han skriver på twitter att Devils och spelarens representanter "går fram och tillbaka i sina försök att hitta en gemensam grund".

Devils har dock en tung säsong på isen, och Palmieri uppges vara intressant för flera topplag. Sajten The Fourth Period skriver att Boston Bruins, Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs, New York Islanders, Edmonton Oilers och Colorado Avalanche är några lag som förväntas vara intresserade av amerikanen om han de facto kommer trejdas.

Kyle Palmieri har haft en tung säsong och bara gjort 8+9 på 34 matcher. Under sina övriga fem säsonger i New Jersey har han legat mellan 24 och 30 gjorda mål. Han sitter på en lönetaksträff på 4,65 miljoner dollar.


TV: Alla mål från nattens NHL

Den här artikeln handlar om: