Jerome Leduc och Ludwig Blomstrand är två allsvenska stjärnor utan kontrakt.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

LISTA: Tio allsvenska stjärnor på marknaden

Många spelare går just nu en oviss framtid till möts. Sedan ett par veckor tillbaka gick mängder av kontrakt ut för de hockeyallsvenska toppspelarna – och här tar vi en närmare titt på tio toppnamn som fortfarande söker en klubbadress till kommande säsong.

Hockeyallsvenskans största stjärnor brukar allt som oftast lämna ligan för större utmaningar efter en eller ett par framgångsrika år i ligan. Den här våren har inte varit något undantag, då spelare likt Jonathan Johnson (Modo till Skellefteå), Joe Cannata (Björklöven till Oskarshamn) och Adam Tambellini (Modo till Rögle) bara är några exempel på spelare som dominerat i Hockeyallsvenskan för att sedan ta kliv uppåt i seriesystemet.

Många kontrakt löpte ut i månadsskiftet april/maj – och för tillfället går många profilerade namn utan kontrakt till nästa säsong.

Nedan listas tio stjärnor som fortfarande inte gjort klart med en ny arbetsgivare till nästa säsong. Vissa kan mycket väl bli kvar i Hockeyallsvenskan medan andra har siktet inställt högre än så.

Jerome Leduc (Västerås)

Kanadensaren kom in lite från ingenstans och tog hela Hockeyallvenskan med storm den gångna säsongen. 27-åringen, som hade spenderat de tre föregående säsongerna i Schweiz, Nordirland och Österrike, stod för hel 40 poäng (6+34) på 50 matcher i Hockeyallsvenskan för Västerås under vintern.

Med den poängnoteringen var Leduc hela ligans poängstarkaste back, två poäng före BIK Karlskogas skicklige back Wilhelm Westlund.

Leducs agent har tidigare bekräftat att intresse från Leksand och Oskarshamn, samtidigt som hans framfart i Hockeyallsvenskan även väckt intresse i Finland och Österrike.

Jerome Leduc.Jerome Leduc.Foto: Bildbyrån/Daniel Eriksson

Tor Immo (BIK Karlskoga)

Sedan Immo lämnade Leksand under våren 2019 har han fullkomligt öst in poäng för sitt BIK Karlskoga. Den 25-årige Köping-sonen stod för nio poäng på tio matcher under säsongsavslutningen med BIK 2019 och den gångna säsongen ökade Immo sin poängproduktion till 53 poäng (26+27) å 51 matcher.

De 53 poängen gav honom en delad förstaplats med HV71-flyktande Fredrik Forsberg i Karlskogas interna poängliga. Det var även 15 poäng bättre än Jesper Kokkonen, som liksom Forsberg kommer att spela SHL-hockey i Jönköping i vinter.

Immo har i en tidigare intervju med Karlskoga Tidning aviserat att han siktar på spel antingen utomlands eller SHL till hösten, men stänger samtidigt inte dörren för en fortsättning hos värmlänningarna.

– Inte helt. Man ska aldrig säga aldrig. Det kan bli så att jag blir kvar om det finns plats åt mig framöver. Jag trivs otroligt bra i Karlskoga och känner en stor säkerhet här. Samtidigt är det inte det första jag tittar på. Det borde finnas andra alternativ i högre ligor när det börjar röra på sig igen, säger han till tidningen.

Alexander Deilert (Björklöven)

Den spelskicklige backen hämtades in till Björklöven från AIK och var en av många succévärvningar signerad Per Kenttä den gångna säsongen. Totalt stod 31-åringen för 26 poäng (6+20) på 34 matcher vilket gjorde honom till Umeålagets poängstarkaste back.

Kontraktet med "Löven" löpte ut vid månadsskiftet, men enligt Sportexpressens initierade Mr. Madhawk ska en lösning med fjolårets överlägsna seriesegrare vara nära.

Annars lär en hel flock med klubbar stå i kö för att sajna den högerskjutande backen.

Alexander Deilert.Alexander Deilert.Foto: Bildbyrån/Magnus Lejhall

Johan Persson (Mora)

Efter nio säsonger i andra klubbar återvände Johan Persson till Mora inför den gångna säsongen efter att ha haft en jobbig och skadedrabbad säsong med Timrå i SHL.

Succén blev total för 30-åringen, som med sina 41 poäng krossade sin tidigare poängbästa notering i Hockeyallsvenskan från 2014/15, då han producerade 28 poäng i Timrås färger.

Kontraktet med Mora gick ut i månadsskiftet, men enligt Hockeypuls Podcast finns det mycket som pekar på en fortsättning i Mora-tröjan för 30-åringen.

Ludwig Blomstrand (Södertälje)

Har tidigare producerat hyggligt med poäng i Hockeyallsvenskan, men det var den här säsongen som 27-åringen från Uppsala fick sitt stora genombrott i ligan. Blomstrand var en av Södertäljes absolut bästa spelare under den gångna säsongen och när allt skulle summeras kunde den av Vancouver draftade forwarden stoltsera med 50 poäng (28+22) på 49 matcher.

Har efter säsongen varit lite av ryktenas man och har i en intervju med Hockeysverige bekräftat att intresse från SHL har funnits. 

Han har öppnat för att förlänga med SSK, men rykten placerar honom även i allsvenska toppklubbar som Björklöven, AIK och Modo nästa säsong.

Ludwig Blomstrand.Ludwig Blomstrand.Foto: Tobias Sterner/Bildbyrån

István Bartalis (Vita Hästen)

Svensk-ungraren återvände till svensk hockey inför den här säsongen efter att ha spenderat de fem senaste säsongerna i EBEL samt den tyska ligan.

Comebacken blev en framgångsrik sådan för Bartalis, som på 46 matcher i Vita Hästen producerade 41 poäng – en siffra som gjorde honom till poängkung i Norrköpingslaget.

Blickarna har tidigare varit riktade mot både SHL och utlandet för 29-åringen, men Vita Hästens tränare Tony Zabel sade i en intervju med Norrköpings Tidningar att klubben inte gett upp hoppet mo att få behålla stjärnan även nästa säsong.

Filip Ahl (Södertälje)

Efter att ha öst in poäng i BIK Karlskoga gjorde Ahl den något oväntade flytten till Södertälje i början av februari. Där avslutade den förre JVM-forwarden säsongen starkt med sex poäng (3+3) på tio matcher vilket ledde till en total poängnotering på 46 ihopskrapade poäng (20+26) på 50 matcher i Hockeyallsvenskan under säsongen som gick.

Ahl har tidigare öppnat för en fortsättning i Södetälje, men färska uppgifter till LT gör gällande att 23-åringen har ställt in siktet på utlandsspel nästa säsong. Spel i Finland sägs vara det som ligger närmat till hand för den SHL-meriterade forwarden.

Filip Ahl.Filip Ahl.Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Daniel Ljunggren (Mora)

Ljunggren har varit en stabil poängmakare i Hockeyallsvenskan under några säsonger nu, men stod, liksom lagkamraten John Persson, för sin överlägset poängbästa säsong i karriären den gångna säsongen.

Mora-centern producerade 41 poäng (9+32) på 52 matcher och slutade därmed på en delad förstaplats i Moras interna poängliga med Persson.

Liksom Persson har kontraktet med Mora löpt ut, men klubben ska enligt Hockeypuls Podcast ligga bra till för att säkra 26-åringens tjänster även nästa säsong.

Kelsey Tessier (Västerås)

Värvades in med förhoppningar – och förväntningar – att han skulle vara en poängproducerade center för Västerås. Den 30-årige kanadensaren gjorde ingen besviken, utan kunde stå för finfina 40 poäng (11+29) på 50 matcher för västmanlänningarna innan säsongen tog slut i mars.

Västerås sportchef Patrik Zetterberg har i en intervju med Hockeynews berättat att han inte stängt dörren för någon fortsättning för Tessier i klubben, men liksom med Leduc så lär han bli svår att behålla i klubben även nästa säsong.

Kelsey Tessier.Kelsey Tessier.Foto: Daniel Eriksson/Bildbyrån

Jimmie Jansson Lorek (Västerås)

Den tredje Västeråsspelaren på den här listan.

Har under sina säsonger i Västerås vuxit ut till en riktig nyckel i lagbygget och fick under den gångna säsongen rollen som assisterande lagkapten i Thomas Paananens lag.  

Fick sitt poängmässigt sett stora genombrott under säsongen som gick, då han på 48 matcher producerade 28 poäng, fördelat jämnt på 14 mål och 14 assist. 

I dagsläget är framtiden oviss för Jansson Lorek, som förutom Västerås även spelat allsvensk hockey i Timrå.


TV: Jacob Josefson om utdelningen av Stefan Liv Memorial Trophy

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 24 november
19:00 Örebro - Frölunda SHL
19:00 Skellefteå - HV 71 SHL
19:00 Luleå - Timrå SHL
19:00 Färjestad - Malmö SHL
19:00 Linköping - Rögle SHL
19:00 Växjö - Oskarshamn SHL
19:00 Leksand - Brynäs SHL
fredag 25 november
18:00 Mora - Modo Hockeyallsvenskan
18:00 Björklöven - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Boston Bruins - Carolina Hurricanes NHL
19:00 HV 71 - Leksand SDHL
19:00 Västervik - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Almtuna Hockeyallsvenskan
20:00 Nashville Predators - Colorado Avalanche NHL
20:00 Chicago Blackhawks - Montreal Canadiens NHL
20:00 Minnesota Wild - Toronto Maple Leafs NHL
20:00 Washington Capitals - Calgary Flames NHL
20:30 BIK Karlskoga - Västerås Hockeyallsvenskan
21:00 Anaheim Ducks - Ottawa Senators NHL
23:30 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL
lördag 26 november
02:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
02:00 Detroit Red Wings - Arizona Coyotes NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Seattle Kraken NHL
02:00 Tampa Bay Lightning - St Louis Blues NHL
02:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
02:30 Dallas Stars - Winnipeg Jets NHL
04:30 San Jose Sharks - Los Angeles Kings NHL
12:00 Linköping - Modo SDHL
13:00 Djurgården - Luleå SDHL
15:00 Almtuna - Västervik Hockeyallsvenskan
15:00 Vita Hästen - Östersund Hockeyallsvenskan
15:00 HV 71 - Leksand SDHL
15:15 Frölunda - Linköping SHL
15:15 Oskarshamn - Timrå SHL
15:30 AIK - SDE SDHL
18:00 Malmö - Växjö SHL
18:00 Skellefteå - Leksand SHL
18:00 Rögle - Luleå SHL
18:00 Färjestad - Örebro SHL
18:00 Brynäs - HV 71 SHL
18:00 Västerås - Djurgården Hockeyallsvenskan
18:00 Mora - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 New York Rangers - Edmonton Oilers NHL
19:45 Rapperswil - Zug National League
20:45 Modo - Björklöven Hockeyallsvenskan
22:00 Carolina Hurricanes - Calgary Flames NHL
00:30 Florida Panthers - St Louis Blues NHL
söndag 27 november
01:00 New Jersey Devils - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs NHL
01:30 New York Islanders - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Nashville Predators - Columbus Blue Jackets NHL
03:00 Colorado Avalanche - Dallas Stars NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Vancouver Canucks NHL
12:00 Linköping - Luleå SDHL
13:00 Djurgården - Modo SDHL
15:00 AIK - Södertälje Hockeyallsvenskan
18:00 Tingsryd - Kristianstad Hockeyallsvenskan
20:00 Minnesota Wild - Arizona Coyotes NHL
måndag 28 november
01:00 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
02:00 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
02:00 Anaheim Ducks - Seattle Kraken NHL
04:30 Los Angeles Kings - Ottawa Senators NHL
19:00 HV 71 - Modo SDHL
tisdag 29 november
01:00 New York Rangers - New Jersey Devils NHL
01:00 Buffalo Sabres - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 Columbus Blue Jackets - Vegas Golden Knights NHL
02:00 St Louis Blues - Dallas Stars NHL
03:30 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
18:00 Växjö - Skellefteå SHL
19:00 Luleå - Frölunda SHL
19:00 Brynäs - Oskarshamn SHL
19:00 Leksand - Färjestad SHL
19:00 Linköping - Örebro SHL
19:00 HV 71 - Timrå SHL
19:00 Malmö - Rögle SHL
19:00 Djurgården - Mora Hockeyallsvenskan
19:45 Davos - Biel National League
onsdag 30 november
01:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes NHL
01:00 Montreal Canadiens - San Jose Sharks NHL
01:30 Philadelphia Flyers - New York Islanders NHL
02:00 Winnipeg Jets - Colorado Avalanche NHL
02:00 Nashville Predators - Anaheim Ducks NHL
03:00 Calgary Flames - Florida Panthers NHL
04:00 Vancouver Canucks - Washington Capitals NHL
04:30 Los Angeles Kings - Seattle Kraken NHL
19:00 Brynäs - AIK SDHL
19:00 Västervik - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 AIK - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Modo Hockeyallsvenskan
torsdag 01 december
01:00 Ottawa Senators - New York Rangers NHL
01:00 Detroit Red Wings - Buffalo Sabres NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - San Jose Sharks NHL
03:30 Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers NHL
19:00 Örebro - Växjö SHL
19:00 Linköping - Brynäs SHL
19:00 Timrå - Frölunda SHL
19:00 Oskarshamn - Malmö SHL
19:00 Rögle - Färjestad SHL
19:00 Leksand - HV 71 SHL
19:00 Skellefteå - Luleå SHL
fredag 02 december
01:00 New Jersey Devils - Nashville Predators NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Buffalo Sabres - Colorado Avalanche NHL
02:00 St Louis Blues - Carolina Hurricanes NHL
02:00 Minnesota Wild - Edmonton Oilers NHL
02:30 Dallas Stars - Anaheim Ducks NHL
03:00 Calgary Flames - Montreal Canadiens NHL
04:00 Seattle Kraken - Washington Capitals NHL
04:00 Vancouver Canucks - Florida Panthers NHL
04:30 Los Angeles Kings - Arizona Coyotes NHL
19:00 Kristianstad - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Almtuna - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Brynäs - SDE SDHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten