Nyheter

Nu lanseras Everysport Plus: “Ska bli Sveriges svar på The Athletic”

ANNONS

Everysport Media Group meddelar idag att man lanserar en ny prenumerationstjänst för sportjournalistik med namnet Everysport Plus. Genom tjänsten får användaren tillgång till unikt innehåll och en bannerfri upplevelse inne på HockeySverige.se, men även på våra systersajter SvenskaFans, FotbollDirekt, och Innebandymagazinet. 

– Det här är en del av det långsiktiga målet att bli Sveriges svar på The Athletic. Med ett paket kan användarna nu prenumerera på unikt innehåll på Sveriges främsta sportsajter, säger Max Andersson, Head of Media på ESMG.

Under hösten lanserades Hockeysverige Plus, samt en motsvarighet på Fotbolldirekt.se, och Innebandymagazinet.se. Användarna kan nu med samma inloggningsuppgifter logga in på samtliga sajter, inklusive SvenskaFans.com.

– Efterfrågan på högkvalitativt innehåll kring sport växer och vi ser att våra besökare är beredda att betala för att få både en större bredd och ett större djup i vår bevakning. Med samma inloggningsuppgifter kan man nu konsumera mer om sporten eller laget man älskar på samtliga ledande sportsajter. Everysport Plus gör också att det räcker med en prenumeration för att få tillgång till allt Plus-material, säger Max Andersson, Head of Media på ESMG.

Utöver en utökad redaktionell bevakning i både skriven och rörlig form, får Everysport Plus-användaren tillgång till en bannerfri upplevelse av samtliga sajter. 

– Att kunna konsumera våra sajter utan banners har varit en efterfrågad möjlighet hos våra besökare. Genom att betala 99 kr per månad är man med och finansierar sajterna utan att exponeras för banners, vilket specifikt har efterfrågats av SvenskaFans besökare, säger Max Andersson.

FÖRST I SVERIGE

Everysport Plus lanseras idag och kan beställas inne på respektive sajt, eller via everysportplus.se. Priset är 99 kr per månad och ingen bindningstid finns. Genom Everysport Plus får användaren tillgång till unikt innehåll på Hockeysverige.se, precis som tidigare, men även på FotbollDirekt, InnebandyMagazinet och SvenskaFans. Du får även en bannerfri upplevelse av varje sajt. 

– Som sportintresserad har man behövt ha ett konto på en mängd ställen och antalet plustjänster har ökat kraftigt senaste åren. Med Everysport Plus är vi först i Sverige med att paketera sportjournalistik om fotboll, hockey och innebandy i ett paket inom vilket vi planerar att lansera fler vertikaler och tjänster löpande under året, säger Max Andersson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 17 april
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
01:00 New York Islanders - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Toronto Maple Leafs NHL
torsdag 18 april
03:30 Dallas Stars - St Louis Blues NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:30 Skellefteå - Frölunda SHL
01:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
fredag 19 april
02:00 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks NHL
03:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
03:30 Colorado Avalanche - Edmonton Oilers NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks NHL
17:30 Kärpät - KalPa Liiga
17:30 Finland - Sverige Träningsmatch
19:00 Brynäs - Djurgården Hockeyallsvenskan
lördag 20 april
16:00 Tappara - Pelicans Liiga
20:00 Zürich - Lausanne National League
söndag 21 april
18:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
måndag 22 april
17:30 Pelicans - Tappara Liiga
tisdag 23 april
18:00 Sverige - Finland Träningsmatch
19:30 Djurgården - Brynäs Hockeyallsvenskan
onsdag 24 april
17:30 Tappara - Pelicans Liiga
19:00 Sverige - Finland Träningsmatch